GLAAAAAAAAAAAAAAAASS!

Nu ska vi till Söderköping och äta glass! Hihihi

Jag saknar Matilda!

Huvudvärk

Nu var den härliga tiden över och Ibumetin är min vän.

Igår mådde jag jättebra hela dagen men efter ett så slog huvudvärken till tillsammans med illamående. låg på soffan ett tag och fick en Ibumetin av älsklingen.
Johan kom förbi och plockade upp oss för att ta en öl. Jag tvekade om jag skulle följa med, men jag tog på mig solglasögonen och knep ihop. Det var bra för efter en (dyr) cola så var jag på topp igen. Älsklingen drack en dyr smirnoff ice och de andra drack öl. (de andra var Johan, Johans bror Jens och en som heter Niklas). Var på en uteservering och jag njöt av getingarnas frånvaro. Men sen såg jag e, så snart är det väl kört med att sitta ute :(

Nu ska jag cykla till VFUn!

Bortglömd fadderutbildning

Hela veckan har jag längtat till fadderutbildningen som skulle vara idag typ 10.30.
Klockan halv två kom jag på det. faan. Klant. Vi får se hur jag ska göra nu... Hoppas det går att lösa...

Jag och Joacim har varit och storhandlat. Ska handla imorrn eller någon annan dag i veckan igen. För det var massa bra priser på fisk. Eftersom jag ska minska med rött kött så måste jag börja äta mer fisk. Nomnom fisk.

Idag ska vi äta torskfilé. Antagligen med potatis och äggsås. Mumma.

Imorrn börjar VFUn igen med en blandning av längtan och nervositet. Hoppas allt går bra och att det känns bra mellan mig och min handledare. På onsdagen kommer fältmentorn och följer upp hur allt går och sedan var det annat möte med henne samma dag.

Jag ska leka lekar med barnen och jag hoppas att de jag hittat är något som passar och uppskattas. Jag är ju en jävel på lekar, men inte lekar som passar för mindre barn... Men jag hittade en bra sida med en massa lekar. Lekarkivet.se om någon är intresserad. Där finns lekar för alla åldrar. Fick lite tips om vad man kan ha under nolle-p också. :)

Illaluktande skåp

Nu tror jag (än en gång) att jag hittat felet till varför det luktar illa i skåpet. Nu hoppas jag att jag har rätt, för annars vet jag inte vad jag gör...
När familjen och Lena var här så drack Lena och mamma glögg ur mina svarta glas/muggar. (Sen var de två snälla och diskade). Antagligen så satte de ihop glasen innan de var torra, för det är vita prickar/beläggning i ett av dem i alla fall. Nu ligger de i blöt och väntar på att diskas. Lade ner alla svarta i blöt även om det bara är två som är använda.

Håll tummarna för att lukten försvinner nu!

Ett annat skåp luktar lök, men det vet jag ju varför...
Mamma, hur får man bort lökdoften från lökhackaren? Ska man ta isär locket och göra rent? Eller ska jag ta med den till er så att jag kan diska den i diskmaskinen kanske?

Pengadag!

Idag har jag handlat en massa presenter eftersom att typ alla fyller år på sommaren. Sen köpte jag lite saker till mig. Två klänningar, tre leggins och ett solkort. Eftersom jag inte kommer kunna handla nått isommar var jag värd det tycker jag. Nu väntar jag bara på att de sista räkningarna ska komm så jag kan betala dem. Ska betala de som jag har senare idag.
Men jag var duktig som inte köpte mat ute för det var väldigt lockande och luktade så gott.

Nu ska jag äta, plugga och kanske diska om pluggandet tillåter det. (Det får vara en massa disk när man har massor att läsa, så det så...)

Det är varmt och skönt och jag är arg på alla duvor som förstör våran balkong. Funderar starkt på om man ska låta sanera och sätta nät. Men nät är så tråkigt... Men antagligen bättre än duvskit.

Död åt alla duvor, förutom den i reklamen!

Förresten så känner jag mig ful i håret och funderar på att klippa mig... men kommer jag bli nöjd? Är inte ett dugg nöjd med luggen men vi får väl hoppas det blir bättre när jag väl klipper mig.

Fortfarande torsdag

Nu har vi cyklat en sväng. Sen bjöd jag in min käre gruppkamrat för att visa wii-fit. Rockade en snabbis och nu tänkte jag duscha och sedan äta mat. Börjar väl bli dags att äta och då är det lika bra att vänta någon timme så jag slipper äta flera gånger.
Ska gå ner till coop och köpa frukt också hade jag tänkt. De har tyvärr inte så mycket men dyra vindruvor funkar kanske bättre än inget. Kanske köper en créme fraiche också så jag kan dippa lite morottar i vitlök. Aja. Vi får väl se om jag kommer dit över huvud taget.

Torsdag

Om tio min ska jag möta en gruppkamrat och cykla en sväng.

Onsdag

Idag har jag varit på öppna förskolan. Där var det mysigt med småbarn.
Idag har jag ont i bröstet.
Idag ska jag plugga som bara den så vi kan komma igång någongång. Min gruppkamrat föreslog en dag som inte passade alls för mig, så vi får titta efter någon annan dag. Får höra om hon känner sig klar innan den dag hon föreslog, för det blir knappt om vi ska ta efter.

Jag är trött och orken är borta. Hur ska jag klarar av att läsa?

Sommar

Underbar ska få tillbaka pengar på skatten vilket betyder att vi kommer att överleva sommaren i alla fall! Även om jag inte kommer in på någon sommarkurs!
Fast det bästa är ju om jag kommer in på någon sommarkurs...

Kunskapsskolan i Norrköping

...ser inte allt lika ut som i Enköping! Mitt studiebesök gick inte ut på att lära mig systemet, eftersom jag redan kan det, utan allt handlade om jämförelse för mig.
Ett stort minus är att de inte har de små studierummen men ett plus (tror jag, har inte bestämmt mig än) är att de har tre våningar och varje våning står för vissa ämnen, så man infinner sig på den våning som man har arbete i. Praktiskt.

Nu är jag hemma och ska dra igång studerandet och läsa Skinner. Behaviorism. Supernany. Det blir nog bra.

Det är två som har hoppat av våran grupp nu, så nu är vi bara 6 stycken. Skönt på ett sätt (för att få mindre grupp) men jättetråkigt att de slutar. Men jag förstår dem. Hoppas det blir bättre för dem efter att de hoppar av/byter program.

Min nacke knakar fint och jag är glad över att knutarna inte är lika låsta som vanligt. Alla säger att man inte ska knäcka, men jag mår mycket bättre av det. Jag har inte haft sådan jättehuvudvärk på ett bra tag! (peppar peppar) Småont har jag dock haft ibland. Så jag ska fortsätta stretcha nacken så det inte blir jättelåsningar. Men sen kan det ju bli det ändå, men det kan jag inte rå för.... Speciellt inte när jag vaknar med låsningar och huvudvärk.

Vattnet är som sagt avstängt nu och jag håller mig så länge som möjligt, för jag vet inte hur mycket man kan spola. Kanske en gång per toalett? Men det är bara tre timmar kvar så jag kommer klara mig i alla fall :)

Moråkte till falun för att hälsa på bror så jag skrev ett sms där de stod "Jag är på kunskapsskolan i Norrköping. De har en lärare som ser ut som Bengan och skåp!"

Vart tog solen vägen!?

Måndag

Snart får man pengar. wiiee
Men vi måste se upp med dem, eftersom vi ska fira födelsedagar.... På fredag ska jag i alla fall inhandla present åt syster min. Jag har kommit på var jag ska köpa i alla fall. Jag tror jag vet vad också.

Var hemma från första föreläsningen för att ta hand om min kropp. Mage specifikt. Jag har snälla gruppkamrater som jag får skriva av anteckningar ifrån sen.

Imorrn är vattnet avstängt 8-15 så ikväll ska jag diska. Jag ska även plocka ur allt ur tallrik-/glas-/muggskåpet... Det luktar illa där. Trodde det var kopparna som luktade, så jag tog ur och diskade dem och torkade ur skåpet, men det luktar fortfarande illa. Hoppas det försvinner när diskar upp allt i skåpet. Får se om jag diskar de sakerna ikväll eller imorrn när vattnet är tillbaka.

Spelade Fia Med Knuff mot mor min inatt på den beroendeframkallande sidan. Jag vann inte.
Upptäkte förövrigt att jag hade glömt att logga ut mig därifrån förut, så jag har förlorat några gulddagar.. :( Men men.

Jag måste hitta på något sätt som man kan hänga upp och sortera halsband! Det blir ju bara trassel av dem... Funderar på om man ska köpa smycketpåsar och lägga ett halsband i varje.

Nu är förresten vaxduken, som jag och underbar fick av min syster i julklapp, på bordet. :)

Det blir knapert med pengar i sommar och inget händer på jobbfronten.... Jag hoppas även att jag kommer in på någon av sommarkurserna så att jag får pengar från CSN.

Nej, nu ska jag röra mig till föreläsning och Tentaintro.

För alla som inte sett Raske Menn, sök på det på youtube. Rödluvan och världshistorien på 5 minuter är bäst.

Söndag

Idag har jag sovit alldeles för länge. Det är lättare att ligga kvar än att gå upp när man vaknar.
Jag är ensam igen, vilket aldrig är kul... Speciellt inte när han ska vara borta längre än vanligt. Vi får se om han kommer hit lördag efter KM eller söndag efter träning (om det blir träning). Sen åker han till Enköping igen på torsdagen men innan han åker  tillbaka till Enköping så ska vi på utflyckt! Hihi. Han vet fortfarande inte var vi ska, men jag vet att han kommer att gilla det.
Nu kollar jag på "Leka med elden" på SVT. Något svenskt. Jag orkar inte fokusera på vem som hör ihop med vem och allt verkar bara krångligt. Funderar på att hoppa in i duschen nu så att jag kan se på "vem vet mest" sen istället. Det är kul att se tycker jag.


I fredags så kom det hit ett gäng med trevligt folk och vi drack alldeles för mycket eller inget alls och spelade "med andra ord" och försökte spela "ricochett robots" men ingen förstod, så vi gav upp efter ett tag. Men jag vann.
Tack för en trevlig kväll!

Imorrn är det nästan heldag och på tisdag är det kort dag med ett studiebesök. På tisdag är vattnet avstängt här hemma, så jag får väl gå och sätta mig någonstans och läsa och äta mat. Campus blir bra.

Idag ska jag läsa så mycket jag kan i Skinner. Vi ska ha grupparbete och vi vill gärna komma igång strax innan tiden blir knapp.
Snart är det dags för VFU och jag är nervös.

Snart är det nytt LAN och jag hoppas jag kan åka på det.

Snart är det Lincon och jag längtar som bara den!

Jag har ingen energi, så ursäkta mitt skrivande.

Jag saknar min Söt! Du är Underbar!

!

Jag Vill Också!!

Första tenta-U

Som väntat så bidde det U på tentan i 9na105. Men det blir mer pluggande och omtenta. Inget mer med det. Då kommer jag antagligen att klara den.

Solen fortsätter att lysa fint.

Idag ska jag plugga. Ikväll ska jag till Johan. Imorrn ska jag plugga. På söndag ska jag tvätta. På söndag kommer Älskling tillbaka! :D

Mat

Jag och Älskling har nyss gjort och ätit pizza. NOMNOM!

Onsdag

Solen lyser och jag är ledig, för föreläsningen vi skulle ha 13-15 bidde inställd pga sjukdom. Nu ska jag och Älskling ut och gå lite i solen.