Hejhopp!

Grattis till ni 21 (av 90) som klarade jävulstentan! Jag gjorde det inte så nu vet jag vad jag ska göra den 22 oktober. Klarar jag den inte då så vet jag inte vad jag ska göra i ett år. Jag får inte börja termin fyra om jag inte klarar den. Så då är det studieuppehåll som gäller! Jag gissar på att det är 50pers som kommer få ta studieuppehåll. Folk måste ju reagera tycker jag och förstå att det inte är oss det är fel på. Aja. Undrar hur många poäng jag fick på denna tenta. fick 6,5 förra gången (11 är G).

OJSAN! Nu vräker regnet ner. Allt kommer på en gång, för nyss regnade det inte. Svensk sommar <3 även om sommaren i princip är över.

Finsittningen igår var bra, den var nästan bättre än vad våran var om jag ska vara ärlig. Men sen var det ju ett år sedan, så minnet kan ju svikta ;)

Idag är det städ och plugg som står på schemat. Kanske en sväng till Linköping, men om vädret är så här så nej tack. Ellen ska komma hit för att få några kopior från en bok som vi ska ha bokseminarium om på tisdag. Imorrn ska vi ha skickat in ett paper om författarens centrala budskap och några frågor. Skitsvårt för vi läser två kapitel som tyvärr är ganska värdelösa och jag har ingen aning om vad jag ska skriva! BLÖ! Men det kommer väl kanske nått när jag väl sätter igång. Aja.

Nu ska jag städa och plugga!

Kvällsuppdatering

Jaha. Så har en till dag gått. Efter att jag sovit ett tag, där innan ett, så har jag inte hostat så mycket faktiskt (men det är tillbaka nu på kvällen) så jag hängde på Ellen och Johanna ut och åt och gick på faddermötet. På vägen hem hämtade jag ut mina kläder (Ellospaket). Kanonfint! Jeansen har fel storlek dock, men ett par ska jag byta och ett annat ska jag skicka till baka. Men det blev en hel del fina överdelar i alla fall. Kommer kanske upp någon bild nått tag. Inte idag, för det är för mörkt nu.

Imorrn är det finsittning som gäller och jag har inte bestämt vad jag ska ha för kläder än... Vi får väl an se imorrn vad jag känner för. Tänker inte ta balklänningen denna gång i alla fall. Hoppas det inte regnar imorrn.

Joacim är på sittning just nu och kommer väl hem med sista pendeln antar jag, kommer hem 2.

Nu ska jag dricka en kopp te med extra mycket honung och sedan lägga mig, för jag är trött!

God natt ni få (två? Matilda och Mormor i alla fall. Tre kanske. Louise brukar titta in) som läser min blogg!edit: igår var det faktiskt hela 10 personer som tittade på min blogg. (!!!!) Jag kan inte garantera att de läste :p Min blogg är ju inte den roligaste. Dags att ta en omstart och rensa bort lite ledsna inlägg kanske...


edit: Jag tog aldrig någon astmaspray, räckte med att hota om det. Men nu börjar det bli dags för en hutt!


dag 11 kl. 23.52 - Fortfarande inget resultat

Jag önskar att jag kunde sova hela tiden

...för då hostar jag inte lika mycket (vad jag vet) Det händer ju att jag vaknar av mina hostattacker som då är värre än vanligt, men den största delen då jag sover är bra. Inatt kunde jag sova och jag har även sovit lite till eftersom det var en tidig morgon. Men nu kan jag inte sova mer. Inte efter kl 13 bestämde jag mig för, så jag kan ha turen att kunna sova inatt också.

Joacim är i Linköping. Han kommer inte hem förens i natt, för han ska ha finsittning.

Jag känner mig dålig för att jag inte städar nått, men jag har ingen ork till det. All kraft går till att hosta och idag ska jag göra ett försök med astmasprayen och se om det blir någon skillnad.

Dag 11, kl 13.57: Fortfarande inget Tentaresultat.

BLÄ!

Hosta. Förbannade förkylningsastma.
Har ingen mailadress till min vägledare än, dumma KajAn som aldrig svarar på mitt mail.
Har inte fått svaret på min tenta än. Jävulstentan. Jag tror det blev ett U, men att inte veta har förstört hela min dag. Har uppdaterat mailen typ var tredje sekund. Det har gått 10 arbetsdagar. Varför får jag inte mitt mail....? :(
Pärlor, jag har gjort en fin skylt och satt på vår dörr. Strax kommer Joacim hem och ser den. Vi fick våra nya pärlor idag. Jag har mailat om att jag vill skicka tillbaka fyra påsar och så han jag uppmärksammat dem på massa fel på hemsidan.
Lokaltrafiken här är kass. Idag var det någon som höll på bli påkärd eller blev det (vet inte riktigt), så Joacim kom inte hem med 22.28-pendeln utan fick vänta på 23.28-pendeln.. SNART är han hemma.
Facebook. J a g   ä r   f a s t. Och jag gillart. Men det är drygt.
Vänner. Jag saknar dem. Jag sanar någon att vara bundis med, prata om allt med, träffa så gott som varje dag. Jag vill ha en vän som inte är Joacim, även om han är mitt allt. Jag har bara honom, jag blir beroende. Jag är orolig. Jag är ensam. Har jag sagt att jag vill ha en bundisvän?

Nu hör jag hissen. Det är nog Joacim. Nu stannade den. Åker igen. Stannar. Nyckel! :D

God natt!!

München Hoben

Vi överlevde, men är lite förkyld dock.

Maskinen och Slagsmålsklubben uppträdde. Cidern var slut 21.30 och ölen var slut 22.30. Dålig planering.

Var lugn mormor, vi drack bara ett glas var. :)

Nolle-p

Att vara fadder är toppen och jag önskar att jag var Nollan på nytt ibland. ...och jag önskar att mina fötter orkade med allt som jag vill men de klarar inte hälften.

Siffrorna minskar långsamt och jag hoppas att mina fötter blir bättre då.

Blir kanske ensam inatt också :(

Ensam ikväll

Joacim är i Linköping på Nollning.
Jag har diskat och lagat mat (två saker, mitt mål är avklarat). Nu är jag mätt. Ska kolla på Sandybell tror jag :)

Skolstart!

Om en timma drar mitt läsår igång. Ska bli härligt att få tillbaka lite struktur på dagarna, men jag säger hej då till alla böcker jag vill läsa för vi har en massa litteratur.
Joacim började tidigt idag och han kommer komma hem sent.
Eftersom jag inte gjort någon nytta nu (eller jo det har jag...Har nyttat mig med att skriva ut massa skolsaker och checkat av med böcker) så ska jag
*laga massa mat
*diska
*plocka ordning tvätten
*bädda i extrasängen

Mitt mål blir att göra två av de där sakerna i alla fall.

Ska möta en tjej och köpa två till böcker klockan 14.45 idag också.

Studentlitteraturen är inte billig så Joacim ska vara glad över att alla böcker i hans kurs gick på 930:- (plus ett häfte de får köpa som jag inte vet vad det kostar). Mina böcker, för denna kurs, ligger nästan på det dubbla. Min första kurs gick på 2000nånting och förra kursen gick på 3000nånting. Jag vill inte sälja böckerna än, för det är surt om de kommer igen... Men sen blir det skönt att man får tillbaka lite pengar på dem i alla fall.

Jag måste köpa lite fler mappar att förvara gamla papper i.... Det får jag fixa när pengarna kommer. Vet inte riktigt när man får pengarna, men snart antar jag.

Hej Svejs!

<3

En vecka med ny relationstatus :)

nolle-p nolle-p nolle-p!!!

Wihooo!!! Äntligen! Det var upprop och skylttillverkning idag på förmiddagen. Senare är det lekar och korv i folkparken!

BLÄ!

JAG ÄR ARG PÅ MSN!!!! för det funkar inte att logga in för mig :( Men min bror kunde logga in, så det är mitt konto det är fel på antar jag.
Jag gillar inte begreppstentor heller. Så det då!

11/6 2009

Jag lever och mår bra. Pluggar och är kär. 4år och 8mån idag.
Orkar inte blogga så mycket men det blir nog mer snart igen för er som saknar det!

7/8-2009

Rita hjärtan i kalender'n och hissa flaggorna! <3