Studentlitteratur

Mår sjukt dåligt när jag beställer studentlitteratur, som nu, för 1800:- USCH! Det är ju mat för en hel månad och kanske lite till!

Förhoppningsvis kommer böckerna att bli sålda senare... Om de nu inte ändrar om alla kurser som de gör just nu. Jag gillar inte LiU just nu. Jag får inte välja MATIN och är dåliga på planering. Annars är det väl bra...

 

USCH OCH FY OCH BLÄÄÄ!


Sverige

Veckan har varit bra, men jag hade galen hemlängtan i slutet och drömde en massa dumma saker :/

Jag har shoppat en massa så jag är nöjd, men nu har jag sett den preliminära litteraturlistan till nästa kurs. Ser INTE kul ut! 15 obligatoriska böcker som behöver inhandlas. Blir inte billigt.... Ska ta och beställa böckerna så fort som möjligt så att jag hinner få dem.  Att dessutom behöva läsa mer än en studentbok i veckan är jobbigt. Usch. Men nu är det mycket psykologi Piaget och Skinner i alla fall. Jag gillar dem :) Hoppas böckerna är bra också. Piaget är på engelska dock... :/ Men men.. High-noon boken gick ju bra att läsa :) Jag förstod tydligen mer än jag trodde att jag gjorde, för jag hade massa att säga på litteratursamtalet.

 

Nu är jag i Österunda på Bork#3. Det är varmt och stökigt som vanligt, men det är nice. Jag har fått träffat mor min och bror min är här. Joacim pussas jag med då och då.

 

Jag Älskar Dig!


España, por favor

Que calor! 20 grader. myspys!!!!

tisdag 17/2. 21.42

Jag tror jag har packat det jag behöver. Det är ju mest kläder jag behöver. Men det kommer jag väl inte komma på förens jag är i Spanien. Men jag har ju några dagar kvar i Sverige att tänka.

 

 

Jag har fortfarande inte vant mig med luggen. Jag känner mig töntig.


Tisdagen den 17 feb, 17.18

Jag är nyklippt (inte vant mig än), Joacim gör pannkakor som inte lever upp till receptet då det saknades lite mjöl och lite ägg.... Vi hoppas på det bästa. Annars får vi gå ner till coop och köpa det som saknas och slänga i.

Joacim sa nyss att det inte ser ut att bli något vidare, men vi får väl se efter någon pannkaka.

 

Imorrn ska jag till cosmonova med skolan. Jag ska ha med mig all packning till Spanien, hoppas de har stora förvaringsskåp på cosmonova. sen tar jag tåget till enköping och åker med christer hem typ kvart-tio i fem.

 

Jag har inte packat än..... Men det löser sig nog snart.

 

Nu har Joacim konstaterat att pannkakorna blir obra.

 

Ny frisyr.


Känslor

Joacim hittade en låt på GH som frambringar tårar.

 

 

Ja,

jag saknar honom.

Jag saknar den jag trodde han var.

Jag saknar den han skulle kunna vara.

 

 

Di-rect - Johnny

it's funny but I can't get you off my back
 tought I heard you say no string attached
 so low but there you go
 I bet you need the money

 and what about the Ace crawling op your sleeve
 you think I'm paranoid well it's plain to see
 you dwell in hell
 home is where the heart is

 all I need to tell you today

Johnny what's going on in your head
don't ask me
 you don't wanna know
 Johnny just go and fade away
 don't push me

I'm sorry I don't march your fools' parade
 just tell me what's behind you cheap
 dark shades
 I might spot a lie
 you're so intoxicated

and what about those blood stains on your hands
 you think that I believe your innocence
 so dwell in hell
 home is where the heart is

 all I need to tell you today

 Johnny what's going on in your head
 don't ask me
 you don't wanna know
 Johnny just go and fade away
 don't push me
 just leave it 

 down on the ground at the end of the road
 he's watching the clouds passing by
 Johnny will die alone

 Johnny what's going on in your head
 don't ask me
 you don't wanna know
 Johnny just go and fade away
 don't push me just leave it
 Johnny you've got a price on your head
 don't tell me
 you don't wanna know
Johnny just go and fade away
 don't push me don't push me!Spanien

Nu är det inte långt kvar tills jag är på väg till Spanien. Jag åker på söndag (den 22a) och kommer hem igen på fredagen. Jag vet inte om jag ska åka till Enköping på onsdag, efter att vi varit på Cosmonova med skolan, eller om jag behöver jobba pararbete på torsdag och åker på fredag istället.

Joacim kommer åka till kläppen ons-lör, så jag kommer tillbringa min tid i Solkesta antar jag. 

 

Kram igen


Tårar

Inte idag, men i onsdags och torsdags. Det var ju i onsdags som min vägledare sa så där till mig men i torsdags hade vi "krismöte" vi två tillsammans med fältmentorn. Det blev mycket sagt och jag är tacksam över att jag har en så bra fältmentor. Hon väger upp för  vägledaren.

Kanske ska reda ut begreppen lite...

Vägledare är den person på verksamheten som tar hand om en av de studenter som är där. Vägledaren ska hjälpa en att utvecklas och bedömmer även uppgifterna man gör och ens vecka på verksamheten.

Har man några problem så reporterar man till Fältmentorn som har hand om alla Vägledare och studenter i området denne har hand om. Man har även regelbunden kontakt med fältmentorn för att denne ska ha lite koll på hur det går.

 

Eftersom vi hade krismöte i torsdags så hann jag inte med uppgiften då, så jag hade den på fredagen istället. Jag tycker att det gick bra och barnen var väldigt intresserade redan uppgiften började "Vi ska plantera!!" sa de och de andra barnen ville också, men jag fick förklara för dem att det bara var några som skulle komma med mig och plantera, de andra kunde få göra det en annan dag.

När jag kommer till verksamheten nästa gång (nästa VFU-tillfälle) så ska vi plantera blommorna ute om det inte är så att de varit tvugna att plantera ut dem tidigare. Jag tror det blir bra att ha solrosorna på verksamheten istället för att de ska ta hem dem. Det var mitt förslag förresten och vägledaren tyckte också att det lät bra.

Men jag ska till verksamheten imorrn för att prata med vägledaren om hur hon tyckte att uppgiften gick. Allt blev ju uppskjutet, så det blev även vårat samtal. Jag hoppas att hon också tycker att det gick bra och att jag får bra vägledarrespons. Jag hoppas speciellt på att hon inte längre ska "fundera på om detta verkligen är något för mig". Antagligen inte. Allt känns så rätt för mig, så hennes åsikt borde jag inte bry mig om heller.... Men det är hennes jobb att tala om sådant, och det förstår jag. Men eftersom hon inte har sagt något tididgare (vi har dålig kommunikation som vi måste utveckla), inte ens tagit upp det på något sätt, så tyder det hela på missuppfattningar... Vi kom fram till det på krismötet. Att jag är osäker beror inte på barnen, utan på pedagogerna... Orkar inte förklara mer, men vi har i alla fall pratat mer om det nu och vi ska jobba på det nästa, och sista, gången jag är där. Bättre sent än aldrig.

 

Just nu sitter jag i soffan med Joacim som kollar på smash lab på discovery. Joacim är myspys. Han har bakat en kladdkaka som står i köket eftersom vi behöver bli av med ägg (bara därför, jag lovar). Får se om det blir en omelett på tisdag kanske.

 

Jag orkar inte bry mig om ifall någon annan än jag förstår vad som står, för det bryr jag mig inte om. Är någon intresserad för väl denne fråga om detaljer som saknas eller om något är oklart.

 

Kram på de som läser!


:)

Nu är Joacim på väg. Det är danstävling, och den bussen som ska dit åker genom Norrköping! YEEEEY!!!!!

Fredagen den 13e

Visst är det den "riktiga" fredagen den trettonde nu då den infaller i februari?

 

Allt har i alla fall gått jättebra på VFUn och allt tills ca kvart i tre när Joacim skriver att bilen har stannat ca 2 mil utanför strängnes. Han väntade där på bärgare för att åka med den till Enköping. BLÄ! Han var ju på väg hit!!! Men han får ta tåget som andra människor utan bil gör.

 

Jag har varit och storhandlat på apoteket, så nu är jag pank. Jag ska stjäla pengar av Joacim, för jag behöver pengar för att kunna ta mig till enköping och/eller Arlanda.


Usch

Idag har jag svullna ögon och huvudvärk. Det är min vägledares fel. "jag funderar över om detta verkligen är något för dig" sa hon. Luften gick ur mig, för jag känner att detta är rätt och hon tyckte allt var bra förra gången.

Vi har dålig kommunikation jag och min vägledare. Imorrn ska vi ha träff tillsammans med fältmentorn som jag har talat med idag. Då reder vi antagligen ut detta. Hoppas jag. Men innan mötet ska jag plantera solrosor med barnen. Jag antar att det kommer bli lite stelt imorrn mellan mig och min vägledare, men jag hoppas det blir bra....


My name is (not) Jonas

Idag har Joacim åkt till Enköping.

Idag har jag sjungit på Guitar hero 4. Tyvärr är det många dåliga/tråkiga låtar.... Men det duger när man inte har singstar...

Idag har jag ont i magen.

Idag sa Martin att jag, han och Johan ska ut på lördag.

Nu tittar jag på bowl eller vad det heter. boule med klot som inte är runda. De är duktiga. Det är VM.


BLÄ!

Igår/inatt skrev jag en massa.... Sen gick det inte att lägga upp. (ja, jag kopierade det inte). Sen ser jag att blogg.se skulle vara nere mellan 1.00 och typ 3.00. Tittar på klockan. 01.06. JÄVLA AS!

 

Idag startar Joacim Zelda TP och jag ser att min sparning är överskriven. jag har rätt att vara arg! Nu är jag assur och undrar vem i helvete som gjort det. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!

 

Jag är så sur att jag inte vill skriva om de roliga sakerna jag skrev inatt. Men jag ska till spanien vecka 9. Så det så!