Blä

Jag mår illa. Halsbränna och till och från magont. Går över snart hoppas jag.

Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=cWo6Dbwq4Ms&feature=related

Duktiga

Idag har vi plockat och fixat som vi bestämde att vi skulle göra idag (bestämde det för några dagar sedan).

 

På fredag kommer min kära familj hit! :)

 

Nu ska vi kolla på En fisk som heter Wanda!


Idag är det tisdag

Idag ska jag ha uppsatsseminarium och jag hoppas vi inte blir så överkörda som jag tror. Sen är det lunch och efter det ska vi sitta med gruppen och ha tenta-plugg.

När jag kommer hem är det tvätt som gäller och kanske ett möte.


Imorrn har vi uppsatsseminarium

...och vi kommer säkert bli överkörda och bli tvugna att göra om. Nej, jag är inte nöjd. Det duger, men inte mer. För mig gör det inget att (om) vi måste göra om, för då får man svart på vitt vad som ska skrivas. Nu är det så jäkla flummigt och jag känner att jag inte har någon koll på uppsatsens mål.

 

Christer ringde igår förresten. Han åkte förbi, men kunde inte komma upp och säga hej, för han var på väg på kurs. men det var kul att han ringde och sa hej i alla fall :)


Jag minns!

Hjälpte nyss Emma med matteB.

 

x=1,5y+6
5x+4y=7

 

Jag löste det utan problem.

Det var ett tag sedan, men matteB kunde jag i alla fall då. Värre om jag skulle ta upp matteC och/eller D igen. Man skulle kanske ta en komvuxkurs...? För att inte glömma bort. Skulle va kul. Får ta och kolla upp det... Då skulle jag läsa matteC tror jag.


Heldag med plugg

blev det inte så mycket av...

Diskade.

Pluggade lite.

Tog pause.

Lång pause. (spelade bingo och ett nytt spel på en viss beroendeframkallande sida...)

Hänga alla t-shirtar på galgar och hänga in i klädkammaren.

Flytta om lite saker mellan lådor och hyllplan i klädkammare/garderob.

Läsa lite till.

Skriva i princip detta till Matilda.

Nu, äta lite sallad och sova!


05.04!

Jag vaknade och kan inte somna om. Nu har jag skrivit ett mail till hon som är ansvarig för internationella veckan, för hon har missat att skriva i de resor jag gjorde i Spanien (glömde att skriva att de var till och från Universitetet, kanske är därför det blev bortglömt). Och så kräver jag återbetalning på resan till och tillbaka till arlanda när jag hämtade Christina (Maritza var upptagen), hoppas det går igenom. Har man gått ut med att det inte ska kosta något att åka så ska man väl ge tillbaka pengar också? Men hela hon är ju knepig...

 

Nu ska jag försöka sova lite till.


Galet trött

Jag har inte sovit på dagen idag, fastän jag har varit så trött!! (Dutti!)

Jag funderade på att inte gå och äta med internationella-veckan-folket eftersom jag var trött (ja, jag är väldigt trött... Han inte feber, men är helt slut hela tiden...) men det var tur att jag gjorde det för det var bara de två spanjorskorna, Maritza och två från Maritzas grupp som var där. Tråkiga folk från andra länder som inte är med! Iofs så hede de varit ute i skogen idag tydligen, men ändå...

 

Imorrn är det plugg som gäller. Ska 'läsa' två böcker som vi bestämt att vi i gruppen ska ha tenta-plugg på, på tisdag. Jag ska även läsa igenom våran och de andras uppsatser. Speciellt den som vi ska opponera på. Jag är mycket tveksam till om vi kommer att bli G (förlåt, jag ska inte tänka så), för det känns som att det blev alldeles för kort i alla delarna... :/ Men men. Det finns många tillfällen till att hinna bli G till och om man blir U så får man svart på vitt vad som saknas. Men jag är nervös inför opponeringen....

Sen får vi se om jag städar något eller inte, skulle behövas men dels så är jag lat (måste bättra mig) och så har jag antagligen fullt upp med pluggandet.

 

Kanske blir det att jag åker en sväng till Linköping med Maritza och spanjorskorna, men antagligen inte. Jag ska nog vara hemma och vila och plugga. Jag har inget som jag behöver köpa heller. Om jag ska köpa något i Linköping så är det pärlor och/eller shopping på IKEA. Fick mitt presentkort från IKANO-banken idag. De stod på willys för ett tag sedan... Jag öppnade ett sparkonto där och första gången man förde över 500:- så skulle man få presentkort på 200:- Joacim borde också ha fått ett presentkort idag. :) Hur mycket man ska föra över varje månad kan man ändra, men just nu känns det bra med 500:- Ska ha det så fram till sommaren i alla fall, för i sommar kommer jag behöva ta mina sparpengar för att överleva.

 

Har jag nämnt att jag är trött?


Nuså

Nu fick han 100% på My name is Jonas

 

Dutti du är älskling! :)


Välkomsfest

Var på välkomsfest för de internationella studenterna ikväll (18-21). Det var helt okey. Gunilla (ansvarig för internationella veckan i Norrköping) är kass på engelska och det är alltid kul att lyssna på (även om det är galet pinsamt). Sedan var det mat - paj - och massa konstiga sånger.

Jag hade min overall på mig (har det fortfarande för den är skön) och fick beröm för min engelska (massa skoj eftersom jag själv tycker jag är kass)!

 

Joacim spelar guitar hero. Han spelar samma låt om och om igen (startar om den titt som tätt) eftersom han fått för sig att han måste ha 5 stjärnor eller guldstjärnor på alla. När han fått det han vill byter han låt. Nu har han 3 låtar som inte är 5stjärniga. Just nu försöker han få 100% på My names is Jonas. Han skulle klara det om han inte bidde så ivrig när det går bra antar jag (så blir jag också). Man slarvar alltid :/

Nu har han spelat nästan hela låten, så jag hoppas han klarar det :) ...Nej....Där hörde jag en miss...

 

Jag Älskar Dig!


Less

Jag är less på min vägledare. Vi ska jobba på en bättre kommunikation, men ändå så säger hon en sak till mig och en annan till andra. Hur ska jag kunna våga vara mer framåt när jag inte kan lita på vad hon säger? Hur ska jag våga när inte hon vågar?

 

"Jag tror inte att det här är något för dig" fick jag ju höra. Det hade hon inte yttrat sig om alls för mig innan hon sa det till fältmentorn!

 

När jag var där sist så frågade jag henne om hon skulle rekommendera mig för vikariebanken när de ringde till henne.

"Ja, det skulle vara jättebra för dig att komma ut" sa hon till mig.

Imorse ringde hon från vikariebanken.

"....sa att du var för osäker och kunde inte rekommendera dig som vikarie"

 

 

Jag är inte alls arg för att hon inte rekommenderade mig, utan för att hon sa att hon skulle göra det och inte gjorde det!!!!!!

 

Nu får jag vänta ett tag och sedan försöka med vikariebanken på nytt senare. Förhoppningsvis kommer jag att ha det bättre på nästa VFU-plats. Få chansen att visa mer vad jag kan och ha en vägledare som tror på mig och bryr sig om att det ska gå bra för mig.

 

Men men. Det är väl kanske bra att fortsätta samla på dåliga erfarenheter så att man uppskattar de goda.


Knäppa grannar!!

Inte konstigt att det aldrig finns tvättider.....

Nu är det 20 min sedan pass nummer två började och det är fortfarande ingen annan i tvättstuga. (det finns två tvättider per pass) SKÄRPNING! :@

 

Nu ska jag hoppa in i dusche för om en timme ska jag vara på järnvägsstationen.

 

Kramar!


God morgon världen...

...jag hoppas på en underbar dag!

Kan inte skiriva "vilken underbar dag" för det är grått ute, jag är fortfarande förkyld och jag är trött.

 

Ingen är vaken, bara jag som åker hiss upp och ner. Det är inte första gången jag tvätta utan "tvättkompis". Jag förstår inte hur man kan boka tvättid utan att använda den! Eller åtminstånde avboka den. Jag har även varit irriterad över att de kommer från de andra portarna och tvättar här. Men nu börjar jag fundera över om det kanske inte finns tvättstugor i alla portar... Måste undersöka det.

 

När jag har tvättat klart ska jag duscha och gå till tåget. Det går 12.33. Jag åker till Enköping, träffar Joacim en stund (kanske äta?) och tar sedan därifrån Bussen till Arlanda. På Arland möter jag upp Carolina från Spanien och sedan hämtar Joacim oss efter att han har tränat (slutar 19). Jag och Carolina fårr väl sätta oss och fika för dyra pengar på Arlanda. Hon kanske även måste växla pengar? Det märker vi.

Först och främst, om allt är som det brukar, så kommer flygplanet att vara försent minst 30 min och ta lång (men kanske inte allt för lång) tid för väskorna att dyka upp.

 

Jag var lite orolig för att möta upp bara henne... Var inte säker på ven hon är (jag och namn), men nu har jag kommit på vem hon är så det löser sig! Skulle ju ha kännt igen henne på flygplatsen annars.

 

Nu hörde jag att någon åkte hiss! Jag är inte ensam om att vara vaken ^^)


Bra dag!

Dagen började jättebra! Toppenhumör! Sen pratade jag ju med Hans och det är alltid lika trevligt.... Sedan några timmar tillbaka har jag pratat (pratar) med en gamal skolkamrat som berättar att han varit kär i mig. För ca 30 min sedan får jag veta att en nyfunnen kamrat egentligen kom fram för att stöta på mig!!

 

Gosh! Min självkänsla har idag fördubblats. Det har inte blivit så mycket städat som jag önskar, men detta var mycket bättre! :D


Idag skriver jag massor med inlägg!

Antagligen för att jag 'städar'. haha

 

Nu fick jag sms från Maria. Hon kommer inte. Hon hade varit hos doktorn och fått resförbud. Synd. Hoppas hon kan komma någon annan gång, när det är lite finare! I sommar kanske, så kan hon svalka sig i våran värme. Haha

 

Idag pratade jag med Hans för sörsta gången på länge. Det var trevligt. Jag gillar den killen. :) Känns lite dumt att vara vän med Joacim lumpakompis... Men Joacim är ju också vän med honom i alla fall. :p Joacim är ju vän med mina vänner också, så jag har väl inget att känna mig dum för. Dock kändes det dumt att smsa med Hans när de lumpade. men men. Gratis sms is the shit och Joacim är inte bäst på att svara på mina sms.. Hans är en trevlig nörd! (komplimang, ej förnedring)

Hoppas du kommer på Lincon Hans!!

Hans gör mig alltid så glad!

 

Nu blev det mycket om Hans, men det är han värd.

 

Någon mer som är värd lite extra tid är farmor. Pratade nyss med henne. Det var hon som ringde och jag skäms över att jag inte ringer. Men hon förstår och hon vet att jag tänker på henne (hoppas jag).

 

Nu ska jag fortsätta att städa lite. Kommer väl något mer inlägg sen kanske. Eller så blir det torrt ett tag. Den som lever få se!


Edit:

Jag snyter mig 30ggr i timmen

Spanjorskan

Det verkar som att vi inte får något besök av Maria. Hon är sjuk och kommer (vad jag hört) inte åka till Sverige. Jag har inte hört det av Maria själv, så vi får se sen när jag får tag på henne. Hon skriver väl till mig senare skulle jag tro. Skrev ett sms till henne nyss i alla fall, men hon har inga pengar på mobilen tror jag. Aja. Jag ska i alla fall åka till flygplatsen imorrn och möta upp Carolina. Och på måndag kommer Christina. Så vi får två från Spanien i alla fall. Och så var det lite folk från andra länder.

 

Jag är duktig och fortsätter städa även om vi inte får besök. :)

 

Just nu dricker jag även te. Och så går jag och snyter mig minst två gånger i timmen i alla fall. Skönt att det är på väg ut nu. Nu har intresseklubben något att skriva om!

 

Kramar till alla som vill!


God natt

Nu är klockan alldeles för mycket. Jag har spelat spel på internet. Farligt som vanligt. Jag spelar inte för pengar i alla fall.

 

En stor kram till Matilda Pettersson också!! Jag saknar dig!


Kram

Sänder även en massa kramar till Jennifer och Fredric!

Grupparbete

Började med grupparbetet idag. Det har väl gått sådär. "Skrivit" en massa på faktadelen och jag hoppas vi kommer klara av att göra klart allt det andra på måndag. Jag hade gärna sett att vi kommit längre idag, men de andra ville inte det så vi får jobba som as på måndag istället. Kommer nog gå bra, i värsta fall får vi kompletera.

 

Sänder några massa kramar till Bella!


spanjorer (spanjorskor?)

Två av tre spanjorer kommer på söndag (18.15). Jag hoppas på att Joacim kan hämta upp dem (det går nog, för han ska hit på söndag kväll). Jag ska slita i tvättstugan på söndag 7-11 och sedan måste jag städa, om det inte blit så att vi måste plugga då... Det får vi se imorrn efter att vi skrivit hela dagen.

 

Jag och två av mina gruppmedlemmar ska skriva om olika kraftverk. Hoppas allt gåt bra och att vi blir klara imorrn så vi slipper skriva en massa i helgen. Vi har måndag på oss också. Varför vi börjar så sent? För att vi bestämde att de skulle börja medans jag var i Spanien (hade även ett annat ämne då) så att jag skulle hoppa in på en gång och skriva.

Så utan att veta att de valt att byta ämne så trodde jag att allt var bra och på gång, men nu blev allt ca 2 veckor försenat. Lite småless är jag, eftersom arbetet ska vara inne på tisdag. Hade jag kollat på fakta medans jag var i Spanien så hade jag blivit rasande över att de inte sagt till.

Men men. Hoppas på att allt går bra i alla fall.

 

Idag hade Joacim en telefonintervju! Vi hoppas på det!!! :D


Förkyld

Sista dagarna i Spanien had ejag feber men jag blev bättre. Nu är jag döförkyld! Täppt i hals, näsa och öron. Crazy!

 

Igår var jag på möte med en dam får platsbanken. Hoppas på att jag kan jobba mycket nästa kurs och att jag får jobb. Fast först ska jag på infomöte och få inloggning, om ca 2veckor.

 

Joacim är varm och underbar, jag fryser!