Inge spela ikväll

När jag kom hem så var jag pepp och tänkte dra igån och städa, men all energi rann ur mig på ett ögonblick. Spelandet på trappan skulle kanske ha kunnat liva upp mig, men jag har för ont för att gå och vill inte betala onödiga pengar på bil och parkering. Det är fortfarande punka på cykeln. Den har inte lagat sig själv och 'min man' har inte lagat det heller. Jag skulle göra det om jag kunde. Men jag har inga allergitabletter så jag vill inte chansa.

Spel is the shit

Haft en underbar vecka med en massa spelande. Kanonkul!

klockan är just nu mycket.... Har varit hos en vän ett par timmar. Ska lägga mig strax. Har "lektion" 13-15 imorgon. Senär det spel på trappan med Frippe och en massa folk på kvällen. Härligt. Då har jag något att göra medan Joacim sjunger. På fredag åker vi till Borås och spelar ännu mer spel! Yippie!

Lycka till med magen kära mormor!

Faddertack ikväll på trappan!

Pepp pepp pepp! Ellen kommer strax och peppar med mig. Sen ska Joacim skjusa oss.

Joacim ska vara kvar hemma, hans klass kommer hit. Sen ska de också ut. Blir en nice kväll!
FREDAGSMYS!

Natt idag igen!

Japp. Det blev natt idag igen. Tur att nätterna aldrig tar slut.

Ola och Jeanthie var här och spelade spel och gick precis hem. Det har blivit Kingdoms, Carcassonne, Dominion och Spank the Monkey. Nu är klockan alldeles för mycket. Jag brukar försöka lägga mig vid 23. nu är klockan 1.12 och jag ska läsa en portfolio till.

Imorgon (idag) är det portfolioseminarie. Jag är beredd på en komplettering för jag hade ingen aning om hur jag skulle skriva. Vet inte om det jag skrivit är rätt på något vis. Men men, det märker jag om 7 timmar. Har lektion 8-12 och sedan är det helg. På fredag kommer Joacims klass hit på förfest. Jag ska till trappan på faddertack. Sen kanske palace? Vi får se om jag orkar. Jag är inte disco-dansa-fest typen. Sitter hellre och "tar en öl".

Nu ska jag läsa och sova.
Natti natti

3e Djävulstentan

Helvete! Hade den varit nästa vecka, som planerat från början, så hade jag kanske klarat den. Det var bra begrepp, alla hade varit på tenta förut. Nästa gång är det nog inte lika lätt. BLÄ!

22 minuter kvar till tentan.

Hua vad jag inte har sovit bra. Nu ska jag få skjus, min cykel har punka.

Om vi alla dö nu så: Monica, vi ses inte i himlen.

7,5h kvar tills tentan börjar.

Jag är nervös. Har sistaminutenpluggat och känner img uppgiven. Nu ska jag försöka sova några timmar och hoppas att under sker imorgon. Gör som vanligt - väntar mig ett U så slipper jag bli besviken. Har ju bara haft 6,5p och 6p på denna tenta. 11 är G.

Men men. Glöm inte att tänka på mig!

Domedag? Nästan i alla fall

Imorgon, 8-12, är det dags för djävulstentan. Jag har noll koll känner jag just nu eftersom jag inte hunnit plugga så mycket jag önskat, knappt alls faktiskt, eftersom vi haft så mycket grupparbeten denna kurs. Jag prioriterar grupparbeten först eftersom de inte bara drabbar mig och för att de är jobbigare att kompletera. Men i denna kurser har jag inte kunnat lägga det egna åt sidan heller, eftersom det ända som är eget är VFU och en portfolio (tre texter). Portfoliot har vi seminarie på. Jag har inte skrivit portfolion speciellt seriöst och räknar med en kompletering på detta. Men jag ville ändå ha något att komma med så att jag slipper kompletera seminariet.

Irriterande sak: Vi fick deadline tors 15/10 16.45. Sen ändrar kursansvarig det till ons 14/10! Eftersom vi var lediga tis-torsdag så skulle jag skriva portfolion då, vilket gör att jag får 24h mindre tid på mig. Mailar och är sur och stressad. Stressar som i in i helvete med texterna och får in dem till nya deadline. Är helt missnöjd med texterna. Sen, efter att vi lämnat in så kommer kursansvarig på att "hoppsan, så där kunde jag inte göra" och ger oss tid till på måndag med texterna! Jättebra för dem som inte hade deadline på onsdagen och för de som faktiskt orkar sätta sig in och ändra texterna. Men det gör inte jag. Jag har tentan nu i första hand som jag ska plugga till i natt. Pluggade även igår. Imorgon och på söndag så kan jag sätta mig med texterna och pilla på dem om jag känner för det. Helvete vad irriterad jag blir på kursansvariga som inte vet vad de vill och ändrar sig fram och tillbaka när det står skriven en sak i studiehandledningen.

MÖH! Nu ska jag se vilken pizza jag vill ha, för Joacim orkar inte laga mat. Jag gjorde en svampsoppa igår som blev över förväntan! Dock upptäckte jag att laktosfri mjölk inte fungerar jättebra till redning. Då vet jag det. Använder inte laktosfri annars, men nu var det de vi råkade ha eftersom jag och emma och plonke skulle ha ätit chokladpudding. Det kanske blir chokladpudding imorgon istället? Ska höra med tjejjorna.

Nu ska jag välja pizza och plugga. Fredagsmys? Nej, inte denna fredag i alla fall. Det får bli lördagsmys istället.

Jag har blivit kär i en br-lägenhet

!!!

Helt underbar!!
Vill åka och titta på den.

Visst, vi har väl inte planerat att flytta än, men om de ska sluta med studentrabatten så är det lika dyrt att bo här som mitt i centrum. De införde studentrabatten eftersom så många lägenheter stod tomma. Nu börjar lägenheterna bli fulla.
Denna lägenhet är dock en bostadsrätt... Vilket gör att vi måste betala en massa pengar, som vi inte har, för den. Men det kanske finns någon fin människa i släkten som vill hjälpa till att stå bakom lånet?
Men den kanske är för dyr. Vi får kanske inte ut så mycket pengar. Vad vet jag?

hyran är sen strax under 5000kr/mån inkl. vatten, värme och el.

Jagvilljagvilljagvilljagvill!

Lägenheten

Vi kommer inte flytta. Just nu i alla fall. De lägenheterna som står tomma är inte tydligen inte studentlägnheter. Nähä. Och de kanske inte kommer fortsätta med studentrabatten nästa år. Om de anbryter rabatten så flyttar vi då. Jag tänker inte bo här om det kostar lika mycket att bo i centrum. Har tittat på en lägenhet (på nätet) som ligger i centrum, södertull (där du gick av spårvagnen Matilda), som kostar lika mycket som en lika stor lägenhet här.

Söndagen 11/10- 2009

4år10mån <3

Helvete är rätt ord just nu. Har nyss avslutat tvbå underbara veckor VFU. Helgerna har varit fulla och imorgon 8-12 har vi studentverkstad. VÄLDIGT SNÄLLT AV SCHEMAMÄNNISKAN! Nej....inte ett dugg.

Jag mår illa och har frossa. Kom hem från Enköping för 30min sedan och nu ska jag skriva ut papper inför imorgon och sedan sova. Imorgon efter verkstaden ska jag plugga som faaaaan! Har MASSOR att skriva. Jag har inte kunnat skriva de testerna nu under VFUveckorna, för jag har varit helt slut. Jag tycker de på campus är lite elaka. De tycker att vi ska skriva alla texter under VFUveckorna (för vi behöver stof från allt som händer innan VFU)... Men hur ska man hinna med 75-100% VFU + Campus-uppgifterna? GAH!

SOVA!!

Onsdag 7 oktober 2009

Vad säger man? Hej världen! Kan det inte vara bättre väder!?

Jag ska börja senare idag på förskolan för jag ska vara där till sent ikväll. Och efter VFU ska jag till kören! :D

Vad händer annars? Jag och Joacim håller på beta av lite serier som vi lagt på hyllan och väntar på att det ska komma ut fler avsnitt på nya säsongerna så vi slipper kolla varje vecka. Är skönare att kolla längre stunder. Vi har kollat klart på "How I met your mother" och "The big bang theory". Nu håller vi på med "Chuck" och har bara tre avsnitt kvar.

Sen måste vi ta och se klart den sista säsongen (och filmen) i "Prison Break" (s4e7), "Heroes" (s3e7) och kanske "Scrubs", jag vet inte riktigt var vi är i Scrubs.... Det står s8e6 på min lapp, men det stämmer kanske inte. Jag har inget minne av att vi slutat mitt i en säsong där...


Det mörka vädret blåser iväg, jippie!