Clean clean clean clean

USCH! TRÅKIGT! BLÄ!!

Men det blir fint sen.

Ikväll ska jag till kören! :D Emma ska följa med hon också!

Körsång

Jag ringde till Matteus Församling och pratade med körledaren. Jag ska dit imorgon på träningen och se hur det är. Han lät lite förvånad över att jag ville vara med för de som är med där är i 40-50årsåldern och större delen är pensionärer :p Men det kommer nog bli kul :)

Utmaning

Jahopp! Johanna vill att jag gör detta, så då gör jag väl det :)

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!

1.Vad heter du? Magdalena
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mage
3. Flicknamn: Maja
4. Pojknamn: Martin
5. Yrke: Magiker
6. Färg: Mörkröd
7. Klädesplagg: Mockasiner
8. Mat: Morotsoppa
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Mylta!
11. En orsak att vara sen: Migrän
12. Något man skriker: MÅL!!!
13. Film: Morgan Pålsson
14. Något man dricker: Must
15. Band: Millencolin
16. Djur: Mask
17. Gatunamn: Maskingatan
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Macarena

Om någon vill så utmanar jag den :)

How i met your mother

Nu har vi sett klart s4. Vi tänker inte börja se s5..... vi väntar så vi kan se avsnitten i "klumpar" istället. Ska ta och fortsätta kolla på en massa andra serier som vi lagt på hyllan. Big Bang Theory och Prison Breake i alla fall.


Nu regnar det så in i helvete. Hoppas det slutar i natt så det blir fint imorgon.

Väder

Klart att det skulle vara tvunget att börja regna nu när det är VFU. Blöh

"The ugly truth"

Helt okey. Se den. Det är ingen jag skriker "Ja, den ser vi igen!" man jag skulle inte säga nej om någon skulle säga en kväll att "den där vill jag se". Bra förklaring?

Haft en dålig dag idag, så mycket känslor på em gång. Känslor är verkligen som färg. När de blandas blir allt tråkigt. Jag vill bara vara röd och rosa och fin. Men just nu känns det brunt. Jag är ledsen och *någon känsla jag inte kan sätta fingret på*, kär, trött, galen, illamående, förväntansfull, nervös (för VFU, lärarprogrammet och annat) rädd för att bli sviken och besviken men mest av allt är jag arg på mig själv som inte kan ta mig i kragen och bortse från de mörka av alla dessa känslor. Att jag skjuter upp allt och inte får något gjort. Allt känns ändå fördjäves när jag inte vet om jag får fortsätta.
Det var en uppdatering av hur jag mår. Någon som blev klokare? Inte jag i alla fall.

Kanske filmen hade varit bättre om jag var på topp.

Fest igår

Det var trevligt. Jag var nervös. Jag är alltid nervös när det gäller att träffa nya människor. Jag stod framför spegeln i typ 65 minuter som är 61 minuter mer än vanligt. :p Men men. Kvällen och natten var trevlig och när vi kom hem så delade vi hiss med vår granne, så nu vet jag hur han ser ut (han med lappen på dörren, som han nu tagit bort, Matilda!).
Det var kulturnatten här igår, men vi var i Linköping istället. Det kommer fler kulturnätter :)

Idag är jag lat och slö. Jag vaknade pigg men sen låg jag kvar hur länge som helst ändå. Knasigt. Mer då? Pratade lite med farmor nyss, jag är hungrig, jag borde plugga och jag borde städa!

Bye!

Fest ikväll

Joacim har faddertack i Linköping så vi ska dit och äta mat och ha kul. Vi har en tacopaj i ugnen som ska med. :) Jag kör ikväll så det bli cola light för mig, men jag klagar inte eftersom jag inte är en stordrickare. Men det är ju gott att ha en cider att smutta på under kvällen. Nåja. Men cola är också gott. Och "gratis"

Vad har annars hänt idag? Jag har sovit länge och inte gjort något nyttigt! Så när kommer den där nyttiga dagen? Om mamma och mormor ska komma i veckan så lär det bli imorgon eller i veckan.

Nästa vecka och veckan efter det är det VFU. Skoj Skoj! Måste skriva lite inför den imorgon.

Fredagsmys

När kommer den jobbiga reklamen, som alla sjunger, sluta gå!?

Jag ska ha eget fredagsmys, men jag vet inte vad jag ska göra. Kolla på något, men vet inte vad. Känns inte som att jag tänker kolla klart på Twin Peaks en fredagskväll :p

Jag kanske ska strunta i myset och städa istället, överraska Joacim och visa hur duktig jag kan vara? Om jag börjar städa så kommer jag komma på vad jag vill se så jag slipper städa ;)
Jag har ju fått en trelåders-byrå i sovrummet som jag kan fylla med skräp som inte ska synas!

Den 3/10 ska jag, Emma och Plonke ha "Sex and the city - kväll"! Ska bli kul!

Jag ska ge Winnerbäck en chans, har ju aldrig hört mer än "Kom Änglar" så nu skrålar han på Spotify!

Vad ska alla andra göra denna fredag och i helgen, tro?

3dim

Vi har 3dim-bild just nu. Jag har tagit en pause. Jag känner att all glädje rann av mig :( Ikväll kommer jag vara ensam hemma så då tänker jag vara onyttig. Joacim ska ut med SKÖN på kickoff. Jag ska köpa chips och cola! Jag ska försöka plugga ikväll, får se hur det blir med det. Jag orkar ingenting jag vill ingenting jag vill bara sova.

Idag är det fredag och pengadag. jag ska lägga undan i princip hela CSN som är kvar efter jag har betalat lite saker. Joacim ska betala de gemensamma räkningarna för jag fick betala allt förra månaden då han inte fick några pengar.

Strömmen är fin med jag vet inte om jag blir lugn eller stressad av den....

Nu är det lite mer än två timmar kvar innan lektionen är slut men vi går väl hem när vi blir klara. Får se om det blir innan eller efter den utsatta tiden. Vi gör en modell av Gullivers Resor, när han kissar på rådhuset. Sen ska vi bygga något av skräp som vi tagit med.

Nästa vecka är det VFU. Hoppas det kan få mig på bättre humör och ge mig tillbaka lite motivation.

Nu har jag mailat Graflunds!

De har en trea våningen under oss som har tillträde 2009-11-01. Jag mailade och sa att vi gärna vill kolla på den. :) Hoppas den är fräsch och att man kan byta smidigt utan att behöva betala dubbel hyra. Det borde de kunna ordna tycker jag. Speciellt när man bara flyttar en trappa ner. Trean är på 86m2 och nu har vi en tvåa på 74m2, så det är en del skillnad.....och med så mycket grejer som vi har så brhöver vi ett till rum som kan fungera som Gäst-/hobbyrum! Då får vi bort sängen från vardagsrummet och det är ju kanon!

Hoppas hoppas lägenheten är fräsch och att det går att byta till den :D Det ända som blir jobbigt är själva flytten. Men det kanske finns några vänliga själar som kan hjälpa till att bära soffor, sängar och bokhyllor? Resten klarar vi ju själva.

Hoppas hoppas hoppas igen!

Är det någon som ens kan tänka på henne utan att bli förbannad?

"Hon" är såklart den lilla munsnörplande "jag-gör-så-svåra-tentor-för-att-jag-ska-rensa-ut-elever-från-lärarprogrammet"-Monica.
Det första hon sa till oss var att hennes uppgift här var att rensa ut elever som inte hör hemma på lärarprogrammet (någon som känner igen detta från andra världskriget?). Det blir bättre..... På resurstillfället sa hon "Detta är lika jobbigt för mig som det är för er" Ett X antal "nej" kom då från salen. "Jo, det är det faktiskt!" Någon ifrågasatte och undrade om hon kommer att förlora sitt jobb för att några av oss bli U. "Ja, det kan faktiskt bli så" sa hon då.
Nu funderar jag på om vi ska gå ihop och misslyckas med mening. I alla fall så tycker jag att vi ska blanda in Högskoleverket. Ursäkta mig, men MINDRE än hälften har klarar denna tenta, sammanlagt på två försök, NÅGOT måste ju vara fel!


Härliga väder. Jag hade solglasögon när jag cyklade hem nyss. Solen lyser fortfarande men nu smattrar det för fullt mot rutan. Knasigt.


Idag hade vi oponering. Hade det varit en annan examinator så skulle alla ha fått "kompleterat", men nu behövde ingen det. Konstigt hur allt kan bero på vilken examinator man har.
Jag har föresten blivit U av M.S nu två gånger, då har jag för mig att man kan begära en annan examinator (i andra kurser är det i alla fall så). Jag måste kolla upp det. Jag vet inte vart jag ska vända mig bara..... KajAn kanske.


Ikväll är det som sagt, i tidigare inlägg, körövning för Joacim och jag kan fortfarande inte släppa SKÖN och att jag inte fått någon schysst chans. Visst, det hade ju varit jobbigare om jag fått en Nej när jag var frisk, men då hade jag i alla fall kunnat visa vad jag går för.
Just nu går jag inte för nått. Jag är sjuk hela tiden, trött, motivationen till pluggandet är borta på grund av gränsreglerna och jag får det aldrig att bli bra i lägenheten.
på tal om lägenhet, ska sätta upp oss på önskelista på Graflunds. Om det kommer en 3a i denna trappuppgång så vill vi gärna ha den. Det ska jag göra på en gång.

Adjö

Nya dag, nya möjligheter. Eller problem.

Pigg och glad! (?)
Bokbapet, lunch, skriva ut papper, oponering.
Hem och plugga. Hoppas det går.
Joacim har körövning. 18.30-21.

Om jag har lyckats plugga ska jag även ta tag i röran.

Men vad ska det bli för mat ikväll då!?

Sängdags

Nu har vi sett några till avsnitt av "how I met your mother" så nu ska vi sova.

Imorgon är det svenska4 och då ska vi presentera vårat bokpaket. Efter lunch har vi forskningsseminarie. Känner mig inte allt pepp. Hoppas det känns bättre imorgon.

Idag planerade jag att göra en massa saker, men så bidde det inte.
Jag läste en bok som jag ska ge Ellen imorgon.
Jag diskade.
Jag lagade mat.
Joacim byggde ihop byrån vi köpte igår.
Joacim köpte sin dator.

Jag vill också ha en 10-tums dator. Det är så jobbigt att släpa på denna. Men jag sparar hellre pengarna till annat.

God natt

Bekräftelse på att jag fortfarande är sjuk

Sov 10-11h inatt. Nu har jag sovit två till mellan 15 och 17. :( Skönt att sova, men jag vill inte! Jag har massor att göra.

Fortfarande småsjuk

Min hosta vill aldrig ge sig. Det är inte den vanliga hostan som jag brukar få efter förkylningar.... denna hosta sitter längre ner i halsen, eller spämmbanden, eller hur man ska säga?

Idag är jag ledig från schemalagda saker. Inte ens gruppen ska träffas, för flera av gruppens medlemmar skulle ut på VFU idag.

Jag borde plugga som ett as idag men motivationen är borta. Tröskelreglerna tar motivationen från mig. Vi har två chanser kvar.
Den 17/10 som det inte finns tid att plugga till eftersom vi har massa annat i den pågående kursen. Hade de lagt tentan den 24/10 hade det varit underbart!
Den 5/12. Jag missar Eriks födelsedag och jag vet inte hur mycket tid det kommer finnas till pluggande eftersom vi har en annan kurs då. Men det är väl lika mycket att göra i den kursen också.

Igår klickade jag runt på studera.nu och sökte kurser till januari. Nu har jag sökt 3 kurser och vet inte vilken jag vill gå i första hand... Jag har fram till den 15/10 att bestämma mig för det är sista anmälningsdagen. Men jag måste ju söka eftersom jag inte vet om jag får gå kvar på lärarutbildningingen i januari. Blir det så att jag klarar tentan är det bara att tacka nej till kurserna.

Nej. Nu ska jag läsa en bok så jag kan lämna den vidare.

Lite ledighet, skönt! Tröskelkraven, helvete!

Jag kom hem för ca en halvtimme sedan. Idag har vi haft textilslöjd där vi har lekt med (tovat) ull. Vi skulle göra handdockor och jag hade massor av saker jag ville göra men sedan krossades det med att vi var tvungna att hämta inspiration från de skönlitterära böckerna vi läst (Gulliver, Bröderna lejonhjärta och Nalle Puh). Men sen gjorde jag i alla fall ett bi. Sen gjorde jag även en liten spindel.

Efter det så åt vi lite lunch och opponerade på en annans grupp arbete till halv tre - kvart i tre.

Imorgon är vi lediga och då blir det i alla fall sovmorgon. Sen ska jag vara duktig och plugga. Jag behöver det men ser inte fram emot det. Känns hopplöst. Fick mail om tröskelreglerna idag. Helvete.

Jag är trött som ett as och mår illa.
Undrar vad vi ska äta ikväll.
(Här är mailet fast med onödig info borttagen)


Till alla lärarstuderande antagna 2008 eller 2007

Under våren 2009 genomfördes en ändring av tidigare tröskelregler i lärarprogrammet. De aktuella tröskelkraven ser ut så här:

  • För att påbörja termin fyra skall den studerande vara godkänd i kursen ”Den lärande människan, 15 hp” (Campus Norrköping)

En student som inte uppfyller tröskelkravet och som inte bedöms ha särskilda skäl får inte registrera sig på nya kurser inom programmet den aktuella terminen

Vi vill att du ska känna till tröskelkraven och i god tid kunna planera att ta igen eventuella rester. Vi vill också uppmana dig att omgående ta reda på vilka datum som gäller för förnyad examination. Tänk på att bedömning av inlämnade examinationer/kompletteringar endast sker vid fastställda tidpunkter.

Observera också att det är viktigt att du gör din förnyade examination med godkänt resultat så tidigt som möjligt så att resultatet kan rapporteras innan starten av respektive aktuell termin.  Vårterminen 2010 startar i måndag vecka 4. Om resultat rapporteras för sent riskerar du att inte kunna fortsätta studierna i vår eller nästa höst.

Om du har några frågor om tröskelreglerna, eller vill ha hjälp med studieplanering, ta kontakt med studievägledare.


Trötter

Igår läste jag lite i en bok som inte var kurslitteratur. Både dumt och skönt. Imorgon, onsdag, är vi lediga och då ska jag försöka plugga till sjävulstentan. De har ju flyttat fram den, de asen, så nu fick vi en vecka mindre att plugga!! Vi var lediga i princip hela veckan så det hade varit kanon! Men nej då..... Varför göra det så bra som möjligt av situationen? Hua.

Nu ska jag duscha och cykla till skolan.

Hej Norrköping

Nu är vi tillbaka. Vi kom tillbaka inatt. Jag råkade stänga av snoozen på väckarklockan, så Joacim höll på försova sig. Tur att jag vaknade igen i alla fall. Han hann knappt få i sig något att äta och vi hade ingen matlåda eftersom vi var borta i helgen. Hade ingen frysmat han kunde ta heller, men denna vecka är han INNE i Finspång så han kunde köpa mat.

Idag har jag pluggat med gruppen och enskillt. Jag har ont i magen. Nu ska jag sova!

Hej då Norrköping

Vi ses igen på söndag!

Saknar skapande svenska och jag vill också sjunga...

Läste lite texter från skapande svenskan från gymnasiet. Det var lite kul.

Joacim var på första körövningen idag och jag är fruktansvärt avundsjuk. Det var ju faktiskt jag som ville vara med. :( Men men. Jag ska försöka att sluta älta det.

Jag är inte frisk än. Idag har jag haft huvudvärk hela dagen också. :( Inte kul.

Varför händer allt på en gång?

Jag vill åka och säga grattis till Louise på Fredagen och skulle ha gjort det om det inte hade varit så att det är födelsedagsfirande hela lördagen också..... ÅH!

Hoppas du får en kanonkväll och att du minns den dagen efter! Tänker på dig. Kram!

Vilken vecka!

Mån: Var ledig men hälsade på, på VFU 13-15
Tis: Bild 8-12, Träslöjd 13-15     (8-15)
Ons: Lektion 10-12, Litt.sem 13-15     (10-15)
Tors: svenska 10-12, 13-15 och 15-17. Resurstillfälle om Tentan 17-18     (10-18)
Fredag: 3D-bild 10-12, 13-15, 15-17     (10-17)

Hur ska jag hinna med att läsa en massa!?

Fredag/lördag: Åka till Enköping
lördag: Kalas
Söndag: Kalas. Träffa folk.

Nästa vecka ser däremot lite lugnare ut.

Mån: Ledig, tvätt 16-21
Tis: Textilslöjd 8-12
Ons: Ledig
Torsdag: Svenska 8-12, Forskningsseminarie 13-15     (8-15)
Fredag: Litt.sem 8-10. 3D-bild 10-12, 13-15, 15-17.     (8-17)

De lediga dagarna kommer bli fulla med plugg, både enskilt och med gruppen. Forskningsseminariet är ett grupparbete.

Aja. Lever jag om två veckor så är ju det bra :p Hoppas jag blir helt frisk snart så jag kan göra mitt bästa! Så jobbigt att vara sjuk...

hälsat på, på min VFU-plats

Det verkar kanon men min vägledare är nog lika stressad som hon lät på telefon. Aja. Det är väl något man får vänja sig vid. Hoppas hennes psyke klarar av det bara.
Verksamheten ser i alla fall bra ut och barnen är mysiga. :) Jag kommer mestadels vara på den avdelningen där de har flest småttingar. Det finns många småttingar nu för det kom in 9 nya (som ersatte de äldre + några som flyttat). Personalen är också härlig. Lite högre medelålder än vad det var på min förra VFU-plats dock.

Nu är jag snart frisk!!

I helgen är det en fullplanerad helg i Enköping som gäller. På söndagen ska jag även träffa en kamrat från kunskapsskolan som jag inte träffat på många år och hans flickvän!! Ska bli skoj!

Snart är det dags att se på när människor skämmer ut sig i Idol. I like!

Hejsan Hoppsan

Fortfarande sjuk.
Imorgon ska jag till min VFU en stund och se hur det ser ut och prata lite med min vägledare. Hoppas det går bra. Jag ska plugga en massa imorgon också.
Idag har vi varit och fikat hos Johan, kom nyss hem, vilket var trevligt.
Nu fryser jag om fötterna och ska diska.

ARG KATT!!!

Skön vill inte ha mig.

ETT PAR ÖRON OCH EN JÄVLA SVANS!!!!!!! (Jag älskar det uttrycket nu)

:'(

Fredag 11/9

4år och 9mån <3


Idag kommer fredric och tre andra dansare som ska tävla imorgon här i Norrköping. Jag kommer inte följa med på tävlingen (om det inte händer ett mirakel inatt och jag blir helt frisk) utan blir hemma och tar det lugnt.
Vi behöver städa innan de kommer...... Johan ska komma förbi och lämna en bok också.

Hej Hösten!

Vad kul att du är på ingång och göra alla sjuka. Apoteket lär gilla dig i alla fall!

Hej huvudvärk.

Hej slem.

Hoppas huvudvärken gått över när jag kommer hem, för då ska jag läsa och skriva en massa! Äcklet i halsen har börjat komma upp. Det är ju bra så att det försvinner men det är inte ett dugg mysigt.

Nu ska jag till konstmuseumet.

Sjuk och SKÖN

Jaha. Då var de friska dagarna över och jag är värre nu än vad jag var förut. Igår började jag plötsligt att hosta och sen gick det utför. Nu sitter jag i skolan och hostar och skrattar åt mig själv när jag pratar. Halsen gör så in i helvete ont och Bella var snäll att hon köpte hostmedicin åt mig när hon ändå var upp och skulle handla. Quilla. Den smakar gott.

Vi får se vad SKÖN säger ikväll :p Om jag får testsjunga igen när jag är frisk kanske? Jag kommer i alla fall att vara där ikväll. Joacim ska också dit. Han har tiden 18.15 och jag har 18.30. Voi voi voi. Får se hur det går.

Om en timme får vi hämta ut vår tenta. Ska bli spännande om jag får mer eller mindre poäng än sist.

VFU

Ni som läser.... Kommer ni ihåg den där stressade och irriterade människan jag pratade med i telefon på förskolan där jag ska vara? Det är henne jag ska ha som vägledare. Hua. Hoppas hon inte är så i verkligheten utan typ har telefonskräck. Aja. på måndag ska jag i alla fall dit och kolla läget, hur det ser ut och ha lite samtal med min vägledare. Träffa lite snälla barn :)

Jag har gjort kanongod köttfärs quornfärs och väntar nu bara på att pastan ska bli klar.

Imorgon ska jag och Bella jobba med uppsatsen. Vi ska fan bli klara imorrn, för vi sitter från 12. Klockan 18.30 ska jag sjunga och hoppas på att jag passar in i SKÖN (Studentkören i Norrköping).

Kära M.S

Gah. Nu är jag sådär sjukt irriterad igen för att jag kom in att tänka på vår kära M.S som vill kasta ut 50-70 elever från lärarprogrammet om hon får som hon vill. Kom in på henne för att en vän skrev att Västerås lärarutbildning är den svåraste. Stämmer detta så är det jävligt synd om dem! Hur kan de vara svårare? Har de begreppstentor av M.S i alla kurser då eller!? Aja. Jag vet inte vad den fakta kom ifrån eller från NÄR. Det enda jag vet är att jag är irriterad på LiU som känns oplanerade och inte har tänkt igenom och tar hänsyn till eleverna. Det konstigaste är fortfarande att man, som elev, endast får två dagar observation på VFU när Eskilstuna har två hela veckor där de har observation. Eskilstuna är även på samma ställe under hela utbildningen! Konstigt nog så är de på campus Linköping och på samma ställe under alla VFU veckor (om jag förstått det rätt). Är det bara vi som hoppas runt som indianer till olika ställen? Fast.... Jag tycker det är bra att man får komma till olika ställen eftersom alla jobbar på olika sätt, på något vis.
Imorrn ska jag ringa till min vägledare. Hoppas hoppas hoppas allt kommer gå bra (ja, jag är orolig som bara den!)!

Hejhopphopphopphopp... h.o.p.p hoooooopp.

Nyfärgat hår. nu ska jag sova.

VFU och Kalasmottagning

Jag är nervös. Inte så kontigt eftersom allt var så konstigt förra gången.
Jag fick en plats, ett namn och ett nummer av min Fältmentor (nu kommer alla krångliga beteckningar igen). Hon hade två av tre rätt. Platsen var rätt men min vägledare heter Ingrid, inte Inger. Och två siffror i numret skulle byta plats. Men som tur är så finns hitta.se som jag kollade på efter några samtal med massa signaler och utan svar.
Min vägledare var inte där, hon hade slutat för dagen så jag ska försöka igen. Imorrn när vi letar böcker kanske. Pedagogen jag talade med lät däremot väldigt stressad och irriterad, inte ett bra första intryck... Men Fältmentorn däremot lät kanontrevlig!
Nu har jag läst om hur förskolan har jobbat i olika frågor under förra året och är nyfiken på att se en speciell sak. De har jobbat med motorik-övningar så som vi har pratat om på campus! Ska bli spännande och se om det bara är i "specialfall" de gjort det (med en resursperson) eller om de gör motorikövningar med alla.
Förskolan jobbar efter Reggio Emilia, men det är ingen Reggio Emilia-förskola om jag har förstått det rätt. Ska bli spännande att komma till en ny förskola. :) Hoppas hoppas hoppas att vägledaren är bra!!


Igår var det kalasmottagning med en massa gratis pennor och godis. Och två spel! Och lite annat smått och gott. Jag pratade med en tjej från academic work som jag ska maila. De behövde tydligen fler som kunde arbeta i lager där det inte innebar en massa tunga lyft! Det var bara vardagsjobb och det var bra om man kunde jobba 2-3 dagar i veckan (hel och/eller halvdagar) så det skulle jag kunna klämma in. Ska maila henne, så får vi hålla tummarna sen :)
Kalasmottagningen avslutades med moneybrother! Inget jag lyssnat på, men det var nice!
Vad som inte var nice däremot, vara alla IDIOTSTUDENTER som tränger sig i busskön när det är dags att åka hem. Vad är det för fel på alla!? Småskolebarn är galet mycke bättre än universitetsstudenter. Herre Gud säger jag bara. De tre bussarna blev fulla och vi fick ingen plats (fast vi var först i kön). Mina fötter höll på dö! Men efter ca 15 min kom det i alla fall tre bussar till. Där fick vi plats.
kalasmottagningen var i alla fall kanon och jag är massa nya överstrykningspennor (och annat) rikare!

Detta hade jag med mig hem:
En kalasmottagnings-tygpåse
Två A4 antackningsblock, randiga.
Ett A5-block med vita papper
Ett miniblock med rosa sidor
Två kalendrar
Små cykellysen
Två tandborstar
Ett nyckelband
Fyra kondomer
En magnet
Två konstiga gem
Ett tela2 mobilsmycke med det där fåret från reklamerna
En blå överstrykningspenna
En rosa överstrykningspenna
Två gula överstrykningspennor med inbyggda små postit-flärpar.
Två bläckpennor
En blyerspenna
Ett Jenga-spel! (eller vad det heter, det med klossar man ska dra ut)
+massa små lappar från olika ställen.

Detta är vad jag behöll. Sen slängde jag en massa papper och tidningar som inte var intressanta.

Joacim har ungefär samma saker som jag. Men han har inte Jenga, han tog ett fyra i rad.

Nu ska jag plugga och sen städa. När Joacim kommer blir det väl matlagning. Vi får väl se.

Det går ner, på ett bra sätt!

Vågen visade idag ca 3kg mindre än från start.

<3

Tack mormor och morfar <3<3<3