Något behöver göras åt saken!

...men det är svårt. Pointsräknandet har hamnat på hyllan och snön gör att jag inte kan cykla eller gå (och lokaltrafiken är ur funktion och det är svårt att gräva fram bilen)... Jag vet att man inte ska jämföra sig med andra, men det känns inte så kul när man beställer kläder åt 6 personer och är den enda som beställer L istället för S.

Nu i veckan är det sportlov (ej för oss på universitetet dock), sen kan snön försvinna tycker jag! Kommer ta lång tid för all denna snö att försvinna och det kommer bli slaskigt.. Som Johanna påpekade, tänk er Salatullen när det börjar smälta bort (!). Får se hur det blir med det.

I helgen har det varit snöoväder. Är det likadant väder nästa helg så kommer vi inte att komma upp till Enköping, tänker inte ge mig ut på 55an i kaoset...

I skolan håller vi på med "Produktion". Jag valde att arbeta med "Sagorum", där vi ska ta med oss barn ut på ett litet äventyr. Vi har byggt upp en miljö där vi kommer att starta i Pippi Långstrumps (jag kommer vara Pippi) trädgård för att ta oss vidare till Piraterna, som har stulit Pippis pengar, med hjälp av luftballong och Hoppetossa (Båt). Det kommer bli kanon! Det enda som är jobbigt är att vi måste riva alla kulisser imorgon för de ska ha drama i salen på tisdag och onsdag...och på torsdag börjar redovisningarna för de andra studenterna. Men vi får rigga allt vi hinner på onsdag eftermiddag och göra det sista på torsdag och förhoppningsvis hinna se lite av de andras produktioner på torsdagen.

Annat kul som händer? Jag är med i Underkasst och blir Halvkasst snart! Halvkasst är Fadderiet som har hand om Nolle-p för de nya studenterna. Kommer bli kanonkul! SKiftet (när vi blir Halvkasst) vet jag inte riktigt hur jag ställer mig till än, vet jag först efteråt antar jag. Alla brukar bli galet fulla på skiften och jag vet inte om det är av egen vilja. Jag har inga problem med att säga nej, men det känns ruskigt obesvämt när alla runt en är så fulla... Aja, blir det för obeskvämt gåt jag väl hem, inget mer med det :p
Jag har byxorna på mig som jag kommer ha under Nolle-p-veckorna och oj så varmt det kommer bli..... Tunna, svarta arbetsbrallor. De är ju inte så varma i sig men detta material kommer dra åt sig solen (som jag hoppas vi kommer få se massor av!) ordentligt. Jag gav förslag på linnebyxor, men gav vika för dessa då det är bra att ha en massa fickor och extra skydd på knäna.

Helgen har varit intensiv men otroligt slapp, full av spelande :p Kul att umgås med folk men jag önskar fortfarande att jag hade lite fler vänner att umgås med. Känner mig fortfarande utanför på nått vis.

Min vän Johan åker bort från Sverige imorgon och vet inte när han kommer tillbaka.. Suck. Han kommer vara saknad, men om han inte kommer tillbaka så vet jag vart jag kommer åka när jag har pengar i alla fall. På ett sätt hoppas jag att han stannar, för det betyder att han trivs och har det bra. Precis som med Matilda! Saknad, men så länge du trivs så är jag glad!!!

Jag har varit duktig och lagt mig tidigt många kvällar nu, för jag har varit sjuukt trött. Men nu är klockan halv tolv. Inte bra. Ska upp tidigt imorgon så nu ska jag lägga mig.

God natt!

nt24

http://www.nt.se/24nt/#category=0&date=Friday&clip=0&startTime=0m0s

Här mormor och andra som är intresserade av att kolla på vad mina vänner har att säga om den nya utbildningen och även se mig på ett hörn eller två ;)

Hoppas ni har en mysig Alla Hjärtans Dag allihoppa!!

Facebook

Jag älskar facebook. Inte sidan i sig men människorna. Inte bara min vänner, utan alla som får för sig att skriva något eller starta en grupp. Nu är det populärt att göra gruppen som frågar om olika ting kan bli mer populära än politiska partier och dylikt.

Idag var det en vän som gått med i gruppen "kan den här ballongen få mer fans en djurgården"
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... jo, det vet jag... Jag skrattar. Jag älskar alla felstavningar och särskrivningar.

Jag brukar stå utanför sport-bråken, men är inte detta en vinst åt djurgården? När en grupp som ska förnedra djurgården förnedrar sig själv.

Någon annan som älskar särskrivningar och vill uppleva gamla godingar eller kanske en och annan färsking? Kolla in denna sida
http://www.avigsidan.com/avigsidan/avigt008.html eller facebook ;)

Jag är ond

Nu har jag dåligt samvete.
Dörren ringer men jag tänker inte öppna. Jag varken har lust, ork eller tid att öppna. Jag vilke det är som står utanför dörren. Jag brukar öppna för dem och lyssna på vad de har och säga och ta emot deras lilla tidning (som sedan inte blir läst, ska kanske göra det någongån så att jag har något att säga till dem). De är här oftare än vad försäljare är! Har varit med om två försäljare tror jag (och joacim en). Hyresgästföreningen har varit här en gång och samma med TV-licens.

Jag vill att det ska komma barn och tigga om godis i påsk och halloween! Jag vet inte om det gör det, för jag har varit borta varje godis-helg :p

En helg utan Joacim

I helgen har jag haft en helg utan Joacim igen. Det är tråkigt och jag gör ingen nytta. Igår var jag hos Johan och fikade, åt mat och snackade skit. Det var trevligt.

Idag har jag krånglat med The Sims 3 och kommit fram till att jag ska ta en sväng till The Phone House imorrn för att (förhoppningsvis) köpa nytt minne, till datorn, ifall det inte är så dyrt. Det tar 15-20 min för spelet att stänga av, förstå då hur det är att spela det (!) och så kan vi ju inte ha det!

Imorrn har vi uppsatsseminarie gällande metod-delen. Jag har fått en kamrat att göra B-upsatsen med, det hade jag inte förut. Skönt att ha någon att ventilera med :).

Joacim är på väg hem nu så jag ska ta ett ryck och plocka undan lite! Jag hade tänkt att ta en städdag idag, men det blev en slappdag istället! Men jag vill gärna att det ska synas NÅGON förändring när han kommer hem!

Sen ska jag sova!

God natt!

Gnällspik

Japp, jag känner mig som en jävla gnällspik nu när jag har ont i ryggen. Att ha knivar i ryggen när man rör sig gör det inte lättare att gå. Sen när folk kommenterar att "ja, men jag hade faktiskt också ont fast jag gjorde det och det ändå..." gör inte heller saker lättare. Men kan man jämföra smärta? Två personer som lider av samma problem känner ju olika, hur ska man då kunna jämföra sig med någon man inte har samma problem med? Jag har, under denna tid då jag har haft jätteont, lärt mig att jag blir bättre av att vila och sämre av att strunta i att jag har ont (någon som är förvånad över resultatet?).

På väg till skolan för att träffa gruppen. Det är snökaos. Galet spårit överallt av snö/slask och jag har svårt att ta mig fram. Stod och väntade på spårvagnen då en man kommer fram och säger att de är inställda och att de inte kommer att ersättas av bussar pga för dåligt väglag.

Östgötatrafiken säger på hemsidan "...spårvagnstrafiken i Norrköping helt inställd" (från klockan 9. hemsidan skrev detta 9.16)

Nu kurerar jag ryggen med värme och hoppas på att den ger med sig, annars kommer jag inte kunna ta mig till gruppen. Mest av allt hoppas jag att snön ger med sig och att lokaltrafiken kommer igång igen, men det lär ju inte hända...

01022010

Idag är det ett kul datum, palindrom!

Jag ville bara säga att jag lever och har köpt "telefonstolps-tandpetare" till mormor. Jag är trött.