Tatuering nr 2


Skåneland

Jag befinner mig nu i Skåne. Kristianstad om man ska vara exakt. Jag trivs.
I lördags träffade vi Hans, mycket trevligt.

Jag hoppas på att mina drömmar ska börja avta snart. Inatt drömde jag om farmor, andra nätterna drömmer jag om han-den-trasiga och vissa nätter drömmer jag om allt och inget. Igår natt var det många som dog.

Sommaren spenderas med vänner-boxen och trevligt sällskap i Skåne. Men ingen Joacim. :( Han fick mer jobb och åkte till Enköping redan igår. Sommaren inkluderar även en massa spel! Mahjong i massor, i like!

Jag är ensam just nu, Henrik jobbar i princip alla nätter. Igår fick jag ett mms av Joacim med massa smultron i en tallrik. Inte snällt, jag älskar smultron! Omnomnom.

Tatuerade mig i torsdags. Om det är någon som läser som inte har sett den än, så ta det lugnt. Den kommer när jag orkar. Inte just nu bara.. Den läker fint i alla fall!

Idag har jag badat, varmt och skönt! Killarna var töntiga och gnällde över att det var kallt. "kärringar"

Jag är trött, jag ska sova.
God natt!

Första doppet

Check!

3.30, varmt och skönt eller inte! Men det var kuligt!
Här följer lite fina bilderLång natt, lång dag.

Har haft en otroligt lång natt. Har sovit väldigt lite. Nu bråkar jag med magen som inte vill vakna och ska snart bege mig till bussen. Ska bli härligt med en heldag med matte (ironi).

Begravning

Det var en fin begravning. Jag sjöng lite dåligt, men det är okey. Jag grät lite mycket, men det är okey. Jag åt en räkmacka och tänkte fina tankar om farmor och pratade med nära jag vill ha mer kontakt med.

Det är konstigt och jag vet inte när jag kommer förstå att hon är borta på riktigt. Jag har svårt att ta mig för och ta bort hennes telefonnummer från mobilen. Men vad spelar det för roll när jag ändå knappar in det utantill när jag ska ringa?

Jag undrar hur länge jag kommer tänka att "jag ska passa på och hälsa på farmor när jag är i Enköping". Att svänga förbi och säga hej och få en kram för att stilla saknaden är inte längre möjligt och det är svårt att få in. Mycket svårt. Någon som alltid har funnits där är borta och kommer inte tillbaka...

Vila I Frid kära farmor,
tack för allt du gav.
<3

Ny hårfärg


Skulle köra rött en sväng, men det glömde jag bort. Så nu bidde det mörkt.

Fortsätter samla på fina ord

Christoffer:
Men det är inge svårt att gilla dig. :D

Tack

Ellen är underbar och hjälper mig med min blogg.
Tack!


Ser den fortfarande lika ut för dig mormor? Testa uppdatera! Högerklick med musen och sedan uppdatera!

kortslutning

Min hjärna har lagt av nu. Jag är totalt förvirrad och har inte koncentration till något. Idag var jag påväg till ett möte som jag har imorgon, bra där!

Jag fortsätter att förlora i Carcassonne. 23-14.

Henrik kommer hit i helgen och jag hoppas att jag kan få lite flow i matten som just nu gör mig rejält irriterad och uppgiven..

Jag vill att tiden ska gå fort så att jag får ta det lugnt på riktigt. Jag tror i och för sig att tiden kommer gå fort också, för jag har en del att pyssla med.
I helgen kommer som sagt Henrik hit. Sen är det matte i två veckor och jag måste ta 7bussen till Linköping hela första veckan eftersom de kör ändrade turer. Andra veckan går inte bussen alls, men då ska jag vara kattvakt i Linköping så det blir bra ändå. Nästa Helg är det Bork#8 och efter det åker jag (vi) direkt till katterna. Ska vara kattvakt åt Jenny och Stefans kattor och jag ska passa på att dansa en massa DDR eftersom jag är så dålig på det! Dansade en låt på LinCon och det kunde nästan inte ha sett sämre ut. Haha.

Den 24e har jag tenta. Sen ska jag äntligen till tatueraren igen och sen åker vi till Skåne. Det ska bli underbart att få komma iväg för en gångs skull och hitta på något! Som den dialektälskare jag är ska jag se till att njuta av skånskan <3 Vi får se hur länge jag blir kvar, kan vara kvar juli ut men så ska jag ju ha någon som står ut med mig också. Ska prata med folket om hur/när/om de kan ta hand om mig.

Nu ska jag andas lite och inte stressa upp mig för att jag är förvirrad. A n d a s

Två år sedan

24 maj - Var jag fin i balklänning på en tråkig bal.
28 maj - Tog jag på mig den vita mössan som alla andra och hade en trevlig tid hos klasskamrat.
29 maj - Var jag i Luleå hos Kompis ovetande om vad jag skulle mista två år senare.
30 maj - Satt jag på ett tak i Luleå och solade
31 maj - Var jag och tittade på Joacim och övriga Lumpnissar i Boden.
3 juni - Klarade jag uppkörningen galant och hade en trevlig tid hos klassföreståndare och senare klasskamrat.
5 juni - Student. Galet trött och konstaterade att studenten är överskattat.
6 juni - Ett år äldre. Släkt och vänner gjorde min dag "långt upp i skogen där vägen tar slut"

Jag hade fullt upp för två år sedan. Det har jag egentligen i år också, på andra sätt, men det har fallit bort...

Skåne ska få smaka lite på mig i sommar. Blir det som jag planerar så tillbringar jag juli månad i Skåneland. Träffa lite vänner, spela mycket spel och koppla av.