Misty

Som de flesta borde veta så avskyr jag Pokémon eftersom jag anser att det har lurat av så mycket pengar av så många barn (som de flesta märken), men samtidigt gillat serien! Jag skulle säkert gilla spelen också, men jag är inte insatt i Pokémonvärlden och anser bara att det är sjukt onödigt med "så många lika!" spel. Vore jag insatt hade jag väl vetat att jag har fel :p

I alla fall så är jag Misty idag och jag gillar't!


Snälla?

Jag drömmer om att få, om så bara någon gång ibland, somna fint om kvällen, vakna utvilad och känna att "jag har inte ont någonstans!". Det skulle sitta fint.

Tisdag 26/10 - 2010

Tenta igår, antar att jag blev G. Lite småmissar vet jag att jag gjorde, men jag antar att det inte kommer dra mig under G (peppar peppar).

Dagen skulle bestå av läsande och skrivande men har bestått av huvudvärk och gnäll. Jag blir mer och mer stressad eftersom jag verkligen behöver jobba med den rapport som ska vara inlämnad på torsdag. Jag har inte kommit någonstans på rapporten :( Jag vet vad jag ska skriva om i alla fall, gäller bara att få fram litteratur till det. Jag har några böcker här så jag hoppas att det ska gå bra.

Har pluggat i (väldigt) korta perioder. Haft massa ont. Stressat upp mig. Kopplat av med någora partier Mahjong med
Jon, men eftersom det är vid datorn har det inte hjälp mig speciellt mycket i huvudvärks-frågan.

Jag vill lägga nacken till rätta!! MEN jag har ju detta knäckförbud och ska inte till kiropraktorn förens på måndag. Kommer bli en lång vecka detta...

Imorrn ska jag till kuratorn igen. Vet inte hur mycket jag kommer ha att prata om nu, känns som att jag sagt allt. Denna känsla är kanske ett tecken på det här med kurator inte är något för mig? Vi får la se imorrn. Imorrn hoppas jag även att den jävulska huvudvärken ska vara mindre. Att den ska vara borta helt känns som en bortkastad önskan, men jag hoppas ändå.

Kärlek och Glädje

Svenska skrivregler.

De svenska skrivreglerna är sjukt töntiga. Punkt.
Har kollat på den löjliga filmen, pluggat, gråtit till slutet av Juno och spelat Mahjong.
God natt!

nya tapeter

Snart är det nya tapeter i lägenheten! Tog bara två år ;) Riva tapeter gick galet lätt på vissa bitar. Det är ju därför vi tapetserar om, eftersom tapeterna lossnat och hängt på väggarna. Joacim och Calle håller nu på slipar efter spacklandet och jag ska plugga.

Vad händer annars?
B-uppsatsen är klar nu, ska ha semniarie torsdag vecka 44, vi kommer väl bli totalsågade och måste komplettera... Men det spelar ingen roll, då är seminariet avklarat i alla fall så kan vi pyssla med uppsatsen när vi faktikt har tid.
Jag har en tenta på måndag, den handlar om svenska skrivregler. Här tror man att man kan detta med svenska.... Men när vi hade redovisning kring boken så for detta genom huvudet: "det där felet gör jag... och det där och det där och det där... Aha.. Bikini's säger man alltså inte. Nähä.." Aja. Det ska nog gå bra ska vi se, de flesta saker gör man ju utan att ha lärt sig alla regler kring det.
Kiropraktorn har gett mig "knäckförbud" för att nacken ska få en chans att läka. "Vissa gör ju det här med knäckandet till en grej", sa han, men inte jag nej.. Absolut inte, det blir inga problem det här! Johejdu... Jag kommer ständigt på mig själv att vara påväg och räta till nacken när jag känner obehag. Men jag är ändå ganska duktig och hinner avbryta mig själv. När vi skulle boka ny tid så fanns det bara de två kommande måndagarna att välja på. Eftersom jag har tenta på måndag så blir inte nästa tid förens nästa måndag. Hade varit skönt att få det nu på måndag, men att skriva tenta efter att man varit hos kiropraktorn känns inte som någon bra idé faktiskt. Något som är bra är att de första fyra besöken går på högkostnadsskyddet ;) Sen ska jag höra om det går att hitta nått som gör att det kan fortsätta vara gratis. Kanske kan gå om man tjatar lite med habliteringen, om det finns någon här? Kiropraktorn ser att både ryggen och nacken är sned och att svanken inte hjälper till att hålla smärtan borta från ryggen.

Nu ska jag plugga och kolla på (den larviga?) filmen på 6an.

ta-hand-om-mig-dag

Idag har jag gjort en hel del nytta för mig själv.
Jag har...
...klippt mig
...varit hos läkaren
...varit hos kuratorn
...sjungit i kör.

Nu är det kväll, en lugn kväll.
Imorrn är det tidig morgon, jag ska vara på sjukhuset klockan 8 och testa/hämta mina ilägg till skorna. Sen är det plugg som gäller!

Min tur snart?

När är det min tur? Det händer saker runt mig, men inte hos mig.
Kurator på onsdag, håller tummarna för att det ska vara något för mig.

Jag skriver mer när jag själv vet vad jag ska skriva, tycka och tänka.

Baksmälla

Jag kan tänka mig att det är så här en baksmälla känns.

Jag hade besök av
Juliana igår. Dator, Serier och frukt sammanfattar kvällen fint! Tack för det fina besöket, välkommen åter! När hon gått så slocknade jag totalt, supersnabbt. Äntligen sömn! Jag har däremot drömt sjukt mycket om det ena och det andra och vaknade 11 timmar senare med världens huvudvärk och illamående.

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett, ta ett bad och klura ut hur jag ska göra med mat. Ska jag passa på att äta sushi nu när Joacim inte är hemma kanske? Vi får la se. Joacim är alltså borta i helgen, han är i Enköping. Det finns många saker jag tänker på i Enköping, bra och mindre bra saker, men de tänker jag försöka att blunda för just nu..

Igår tittades det på bowling på TV, jag saknar det.. Jag saknar tjejerna jag spelade med, den roliga tiden vi hade innan alla kände sig trötta och tvingade att spela. B1 & B2, Alliboppa, Sex på bordet. Aaahh... Tanterna i motståndarlagen antingen avskydde oss eller tyckte att det var roligt att vi hade så kul. Vi vann inte mycket, men kul hade vi!

Imorgon är det gudstjänst i Matteus. Ska sjunga fint med kören och kanske tända några ljus.

Långa nätter plågar mig

men de är även för korta, eftersom jag inte får någon bra sömn.