Don't stop me now 'cause I'm having a good time

Idag är en sjuhelvetes bra dag! Jag vaknade till en klarblå himmel, otroligt glad och fruktansvärt knasig. Jag har hunnit varit jobbig mot Joacim så att han skulle vakna, gjort två uppdateringar på facebook, ducsha och ätit frukost - innan klockan 10! Kors i taket!

Idag ska SKÖN ha sjungningar. Klockan 12 är det samling i Hageby och vi sjunger klockan 13.00 (15min) och 14.50 (10min). Mellan sjungningarna ska jag äta sushi! Hurra! Efter andra sjungningen åker vi till Sörping för att kika in på Korps och sedan äta glass på Smultronstället som öppnar idag, världens bästa dag! SKÖN har ytterligare en sjungning ikväll, vid Söderledskyrkans brasa. Myspys! Jag kan inte alla sånger vi ska sjunga, men jag har ett humm om dem i alla fall.

Annars så har mitt högra bröst bestämt sig för att börja läcka mat. Spännande - eller? Nu måste jag ha BH...

Ha en underbar dag!
<3

Nördig Påskhelg.

Påsk betyder, sedan ett år tillbaka, speeeeeel! Under påskhelgen är det nämligen GothCon, spelkonvent i Göteborg. Årets GothCon var awesome! Jag kan bara jämföra med förra året, men oj så skönt att slippa den rackarns backen ner till kiosken och kunna sova när man vill - inte behöva sitta och vänta på rollspelare som envisas med att utnyttja salen hela tiden ut. Något som saknas är dock annan dricka än kaffe och te. Det är inte längre bara LinCon som har saft, jag tycker att GothCon ska se till att följa med i utvecklingen ;) SPECIELLT när det är så underbart fint väder som det har varit i helgen! Ett minus är dock att många fönster inte går att öppna, men det är sånt man får ta. Istället för att kunna andas inne så drog vi ut ett mahjongbord och spelade tills solen gömde sig bakom husen även ett par partier Shadow Hunters avverkades sittandes på gräset i solen. Jag lyckades att ovinna varje parti av Shadow Hunters.

Jag spelade inte så mycket olika spel faktiskt. Blev två omgångar av en nyhet (7 wonders) som även inhandlades. Joacim köpte också, efter att ha tjatat i månader, Fyru of Dracula. Jag köpte ett mjukisdjur (Black Night med avtagbara armar och ben) och lite vatten till Carcassonne.

Vi gjorde ett tappert försök till att spela Arkham Horror. MEN vi började alldeles för sent och mitt i så ville folk titta på Verbal Combat. Vi kom nog halvvägs in i spelet, vi hade med största sannorlighet förlorat.

Annars blev det en väldans massa Mahjong. Lärde Adde och Victor och kände mig lite stolt över hur snabb Adde var på att börja bry sig om poängpappret. Jag avslutade konventet med att dra in en tredjeplats (av 17) i Mahjongturneringen. Hurra för mig! Får se om jag blir 1a nästa gång då jag blivit 5a och 3a i mina två spelade turneringar. ^^

Konventet bjöd på många välbekanta ansikten men jag tillbringade den mesta tiden med de personer jag åkte dit med. Alla verkade ha fullt upp på varsina håll men då och då sprang man ihop med folk och pratade lite. Detta konvent har knappt bestått av någon dötid alls - great success! Jonis är en sådan där SARZare som är uppbokad på en massa pass och spelar även Maffia, blev inget spelande alls med honom (sadface) men, som jag sagt till honom; det hinner tas igen :) Jag tillbringar en del textad tid med honom, så det känns nästan som att han var en av dem jag åkte dit med. Det är inte heller långt kvar till NerdCon! Tiden kommer nog rusa fram, för nu är det slutspurt i skolan. Hua, har massa att göra... VFU i 4 veckor kommer dock bli awesome!

En tanke som slog mig: nästa år kan vi inte dra med tre pers till i vår bil, då är vi nämligen tre i denna familj! ^^

Nu ska jag spela fiaturnering på spigo.

Dessa underbara tåg.

Försenade tåg får man ofta höra och läsa hatiska kommentarer om. Igår gillade jag det. Vännen Jonis drabbades av försenat tåg (och en planering som tydligen inte hade funkat :p) vilket slutade med att han spenderade natten här för att ta ett nytt tåg på morgonen efter. Hurra för snabbvisiter och kramar!

Tiden går fort!

Igår gick vi in i vecka 19. Idag är det 152 dagar kvar till beräknad förlossning.
Igår startade den sista kursen för året och för inriktning svenska. Den verkar blli helvetisk och jag ser inte hur allt ska hinnas med. Började den nya kursen med magproblem, aldrig kan allt gå som jag vill. Men men. Jag är hemma idag ifall det skulle vara så att jag är sjuk, vill inte riskera öden i skolan och att smitta folk. Jag spenderar dagen med att tvätta, diska och plugga. Skönt att de första två nästan sköter sig själva, det är segare med pluggandet. Men det är läsa, läsa, läsa som gäller i denna kurs. Har inte köpt några böcker dock. Hoppas på att inte behöva det utan klara mig med biblioteket - men det ser ganska mörkt ut just nu eftersom jag inte har fått någon. Jag var inte ute i lika god tid som jag brukar vara. Jag skyller lite på LANet, det tog upp för mycket tankekraft. Under LANet kom vi på att vi inte ens betalat räkningarna, så det blev det första som hände när vi kom hem i söndags. Gällande pluggandet så har jag en del elektroniska texter och ett kompendium, så jag har ändå.

Jag skulle haft omtenta i grammatik i måndags, men då jag inte har hunnit plugga något så struntade jag i det. Hade det varit en annan tenta hade jag gått dit och checkat hur den såg ut, men grammatiktentan är inte en sådan. Det var tydligen många som skrev den i måndags, jag är inte ensam om att ha problem med den.

Hemtentan som vi hade förra veckan skickade jag in utan att läsa igenom den. Jag hade ingen ork. När VG-kriterierna ifrågasattes fick vi svaret "det skulle vi behöva en hel föreläsning till, men det är i alla fall inte så många som får VG". Detta gjorde att jag inte ens orkade engagera mig (där har jag hittat ett big no-no i mitt kommande yrke). Jag kände att om jag inte blir G så får jag veta vad som saknas och tar tag i det då - eftersom jag i alla fall inte kommer få VG.

Vad händer mer just nu?

NSSS (Nordisk StudentSångarStämma) som slår till i Linköping om en månad ger mig stor irritation. VAD som gör mig irriterad håller jag lite för mig själv eller pratar muntligt om med ett fåtal personer - det är inget som passar i min blogg. Det har en tendens att bli för mycket personangrepp. Men jag andas och räknar till fyra tusen och försöker tänka positivt. På söndag ska ekonomigruppen, som jag är med i, träffas och fixa och trixa med budgeten så att den ska stämma.

Det är snart dags för skifte. Jag är redan överkasst, men det har inte varit ett offeciellt skift än. Det är nästa helg och kommer bli kul :) Årets Halvkasst är kanon, de gör redan nu ett bra jobb och jag har kunnat släppa min oro.

Snart är det även dags för att nörda lite på spelkonvent i Göteborg och träffa
Jonis och andra vänner! Hurra!

Lilla Hjärtat

Inatt åkte jag iväg från LANet för att spendera natten i en riktig säng i Spånga istället för en obekväm madrass och massa ljud. Efter att ha varit sjukt irriterad var det skönt med lite lugn och ro och jag tänkte på hur skönt det var att känna lugnet och tystnaden i näst intill ensamhet. Då rörde lilla hjärtat på sig och påminde mig om att jag inte alls var ensam. <3 Jag längtar efter dig!

Irritation

UHÄÄÄÄ!!
Sjuuuukt irriterad och hormonerna gör det inte bättre.
punkt.