En sådan där så kallad uppdatering

Hallå hallå.
Jag är trött och glad, men börjar få det jobbigt med att gå. Muskler möbleras om och jag får snabbt ont när jag är i rörelse. Nu är nästan barnvagn avbockad från listan, skickade familjen på att köpa en från blocket i Västerås (eftersom det nästan bara är långt ner i söder eller längst upp i norr de bestämmer sig för att sälja barnvagnen vi vill ha). Behöver nu köpa till liggdelen bara.

Pluggmotivationen finns, men den är mer peppad på att plugga till tentorna i augusti än det som behöver göras nu. Den lilla motivationen jag hade till att skriva debattartikel, novell och essä (essä = nästan en rapport som ska vara 7-9 sidor) blev totalt överkörd av lärarnas idioti med hur vi ska hinna göra dessa saker. Det blev inte bättre av att jag igår var på en föreläsning som gjorde mig, rent ut sagt, förbannad. Den var total onödig och jag slösade alltså bort 4h som istället kunde ha gått till att skriva på de andra sakerna. Aja, de timmarna går inte att få igen och nu ska jag ta en powernap och sedan läsa boken som ska redovisas imorrn. En avhandling som känns pluttinuttig, som ett önsketänkande, vi får se vad som händer senare när det börjas gå in på djupet.

Adjö Adjö

100!

Idag är det hundra dagar kvar till beräknad förlossning!

Ivriga bröst

Mina bröst är ivriga och skriker: "Ge mig en unge att mata!"
Bäbisen fortsätter att träna karate i magen (eller breakdance?). Jag gillar att ligga och se när hen sparkas ^^ När Joacim ska kolla så slutar hen, såklart :p En riktigt liten retsticka är det som bosatt sig i magen. Barnmorskan berättade igår att moderkakan ligger lågt, att den ligger som en dämpande kudde, och att det därför kan vara svårt att känna rörelserna - det har jag inte märkt av i alla fall :p Vilken stark en vi har, om det här är dämpat!

Lycka

Jag har klarat de två hemtentorna som vi haft :)

Hej!

Barnvagnar tar upp en del av mitt tänkande. Letar efter en på blocket och har konstaterat att det bara ör en massa folk söderut som säljer den som vi vill ha. Kanske kommer det snart i närheten, hoppas på det. Babytravel Milano heter den om någon är intresserad av sådant tjafs.

Jag och Joacim har förälskat oss i ett hus och önskar att vi hade någon miljon liggandes så att det bara var att köpa. Det prickar in våra önskelmål, är underbart. Jag önskar att den nya ägaren/ägarna kommer på att det är fel och säljer igen om några år när vi kan få lönelöfte.

Här är en länk till huset. 
http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=696560

106 dagar kvar till beräknad förlossning

Ojoj, det närmar sig 100 dagar och jag har inte bloggat på ett tag. Magen växer och jag börjar ha svårt att välja kläder... Det rör sig fint i magen och det är underbart att känna <3

Jag har inget vettigt att säga just nu, har en sjukt seg dag. Joacim och Jonas går mellan Norrköping och Linköping, knasiga de...