Onda ben.

Benen gör djävulskt ont och om natten bjuder på samma smärta som natten till idag, så vet jag inte om jag kommer kunna åka till skolan imorgon.
Idag var jag på habliteringen och pratade. Sjukgymnasten verkade pepp på att hitta hjälp åt mig, men eftersom de jobbar i team så kan kan det hända att jag måste ha fler behov än sjukgymnast för att få vara hos dem. Har behov av ortoped också, det kanske duger? Ska i alla fall tillbaka till sjukgymnasten nästa vecka.
Det ser ut att bli vattengympa på tisdagar i alla fall.

Puss och kram!

Det luktar kräk mellan mina tuttar, jag tror Leia är skyldig.

Hej och god natt

Jag är trött. Jag ska fika och sen sova. Börjar 8 imorgon. Natti natti!

Kontroll!

Leia kämpar med sin svårkontrollerade händer och idag tog hon jättefint tag i nappen som låg på bordet och förde den in i munnen - helt utan hjälp!

vikt och längd

På beordrar kommer lite vikt och längd! Jag syftar inte på mig själv utan den stora lilltjejen som nu är 62cm och väger 7190g. Lilla kärleksklumpen <3 Vi fick även en svampsalva att smörja in ett sår som hon har bak i valkarna i nacken. Får se om det blir bättre om några dagar.

Idag köpte vi en gåstol av en kompis - vilket Leia är superglad för!

Tiden går fort!

För precis fem månader sedan hade jag jättekorta krystvärkar. De var korta, men ändå behövdes bara några få - tack för det! För precis fem mådaner sedan kikade lilla tjejen ut och nu börjar hon bli så stor!

2011.08.15
17.07
2995g
38cm
<3

I morgon ska hon få nya sprutor och kontrolleras. Vi har inte kollat vikt och läng på två månader - kommer bli ett fint hopp i kurvan!

Det har alltå gått fem månader, men ändå har jag svårt att förstå att det är min lilla tjej som ska växa upp och bli stor. Jag vet inte om det är för att det känns så naturligt eller om jag bara är seg. Älskade tjej.

Andas ut lite

Upptäckte att jag inte har inlämning på måndag - utan nästa måndag! HURRA! Nu kallar jag det inte panikplugg längre :) Nu har jag massor med tid.

Panikplugg och sista terminen

Nu sitter jag på samma kant igen. Några dagar till deadline och noll påbörjat arbete. På mångad ska jag nog gå till biblioteket och se till att få saker gjorda - det är lite svårt hemma. Finns för mycket måsten och mysigheter här.

Snart är sista terminen här! Jag är otroligt trött på pluggandet för tillfället men samtidigt som det är underbart att bli klar så är det skrämmande. Kommer jag få jobb? Kommer jag trivas? Kommer andra trivas med mig? Studentlivet kommer saknas och jag får se till att hålla mig kvar i kören så att jag i alla fall får lite av det. :)

Innan jobb blir det ett sista sommarlov i form av föräldrarledighet - men först pluggeliplugg!


Fira Nyår i stan

Blir mycket om nyår men jag måste slänga in att det är livsfarligt med nyår i stan.
Jag kommer från landet. Jag vet att man inte skjuter raketer i bebyggelse. Man bor långt bortom grannar, med åkrar omkring, och det är endast EN som går iväg och fixar med raketer - ute på en åker.
Här skjuts det hejvilt i inringade (kvadrater av höghus) områden så att raketer flyger in på balkonger och krossar diverse fönster.
Rädsla.
OCH så håller ungjävlarna (ursäkte) på och skjuter sina jävla knasterbomber och småraketer året om. Alla tider. I trappuppgångar. I hissar. På andras balkonger.
Ilska.

Löften?

Jag vill inte sätta löften jag inte kommer hålla men jag kan i alla fall försöka att
  • gå ner i vikt - för att jag inte trivs och för att jag tror att det kan vara en faktor till att jag har ont
  • äta/dricka mindre onyttigt - för att underlätta när Leia blir större och faktiskt handla själv som man lär ut
  • använda tandtråd - för att jag aldrig lyckas göra det mer än en gång på jättelång tid
  • klara av skolan till sommaren - för att bli klar och kunna söka jobb
  • städa mer - för att jag (vi) är dåliga på det
  • åka på konvent - för själen
  • spara pengar - för ekonomin
  • vara en bra mamma och fästmö - för familjen