LAN igen!

LAN i Österunda. CREW klarar sig inte utan oss, vilket vi verkligen fått bevisat nu i helgen. Synd, för det skulle vara najs att kunna lämna över mer och mer ansvar till de andra.
 
I torsdags mådde jag jäkligt dåligt. Jag fick huvudvärk vid midnatt och på morgonen var den kvar och jag kunde inte röra mig utan att den blev värre. Joacim var tvungen att åa iväg men mina fina vänner Malin och Daniel kom och hämtade Leia så att hon kunde leka med en av sina bästisar, Emilia, hela dagen. Eftersom Emilia är ungefär lika gammal som Leia så behövde de bara ta Leia utan att behöva packa en massa saker hemifrån oss, vilket var ytterst skönt eftersom jag låg däckad. Leia var förresten supersöt och kom och gav mig nallarna hon fått av sina gudföräldrar, napp och snuttefilt. Snuttan försökte väl hjälpa sin sjuka mamma <3
 
Jag har varit på ett möte hos dietisten och fick massa beröm får de förändringar jag tänker på och att jag rör mig neråt i vikt utan att vara på strikt diet! När jag kom till Spånga så fick jag just frågan om jag gått ner i vikt, vilket känns jäkligt bra! Jag har märkt att magen stramat till sig lite, men det känns nice att det syns utåt; när jag t.o.m har kläder på mig! ;)
 
Jag mår så sjukt dåligt över det här med alla pengar som ofinns och jag vill så gärna ha råd att hälsa på fina vänner <3 Hoppas ni fårstår att jag vill men inte kan för tillfället!
 
Nu ska jag nörda lite på spigo.
 
Ciao! <3

åhherregud (!!)

...här är man (jag) visst borta så länge att de gör om på sidan så man (fortfarande jag) blir alldeles förvirrad!
Leia har blivit ett helt år plus en månad och åtta dagar i skrivandes stund. Galet vad det går fort, vad lite det känns som att jag hunnit med under detta år!
     Just nu är jag prio ett och ett halvt eftersom Leia är prio ett. Jag försöker reda ut mig själv o0ch skita i alla andra (typ. Jag är ju fortfarande snälla "mammamagda" som tänker på allt och alla, men jag försöker ta det från mitt perspektiv.
     I helgen har jag legat med en jävulsk visdomstand som vill komma upp, så jäkla jobbigt att vara så smart så att man måste få extra tänder. Galet vad det gör ont! Jag förstår om inte är sig själv när hennes tänder växer, om det gör så här ont hela tiden! Ibumetin är just nu min bästa vän. På tal om bästa vän så hörde jag att de ska ta bort lustgasen från förlossningarna om en sådär åtta år. Galet! Har jag tur är jag klar då. ;)
     Nu blev klockan nästa dag, dags att sova.
Puss!
P.S Märks det på inlägget att jag är lite bättre i måendet?