and I will be a rainbow

David, som rusade in i mitt liv för lite över ett år sedan, utvidgar mitt musikbibliotek. Just nu lyssnar jag på Rainbow av Robert Plant och när jag inte kunde sova inatt var det Mogwai som lugnade mitt sinne.
 
Den här veckan har varit lång, då jag har legat hemma med en fet förkylning med feber. Nu är jag feberfri och besväras mest av heshet, halsont och hosta. Som astmatiker antar jag att hostan kommer att håla sig kvar i ungefär en evighet. Jag borde kanske bli bättre på att använda mina mediciner. På tal om medicin så var jag igår iväg till vårdcentralen. Jag tog ett blodprov för att se hurvuda jag är allergisk mot getingar eller ej, nu när jag fått mitt första stick och kroppen har börjat tillverka antikroppar. Vid blovprovet hade jag med mig Joacim som handhållare och fick ett fint barnplåster (som inte innehåller latex), vuxenkänslan var inte speciellt hög. På vårdcentralen var jag även på besök hos dietisten. Året som gått har inte varit jättekul, jag har haft mycket ont - blivit stillasittande - gått upp i vikt - fått mer ont. Dum cirkel. MEN nu kanske det vänder (igen). Under sommaren har jag i alla fall minskat 4cm i midjemått.
 
Idag har jag haft en låg dag, men jag försöker att ignorera det och istället tänka på att min uppsats nu är godkänd! Nu väntar jag bara in poängen innan jag kan söka efter min examen. Bättre sent än aldrig! Sen ska jag ringa facket och förbereda mig inför lönesättning. Gosh. Läskigt.