Tiden går fort!

Igår gick vi in i vecka 19. Idag är det 152 dagar kvar till beräknad förlossning.
Igår startade den sista kursen för året och för inriktning svenska. Den verkar blli helvetisk och jag ser inte hur allt ska hinnas med. Började den nya kursen med magproblem, aldrig kan allt gå som jag vill. Men men. Jag är hemma idag ifall det skulle vara så att jag är sjuk, vill inte riskera öden i skolan och att smitta folk. Jag spenderar dagen med att tvätta, diska och plugga. Skönt att de första två nästan sköter sig själva, det är segare med pluggandet. Men det är läsa, läsa, läsa som gäller i denna kurs. Har inte köpt några böcker dock. Hoppas på att inte behöva det utan klara mig med biblioteket - men det ser ganska mörkt ut just nu eftersom jag inte har fått någon. Jag var inte ute i lika god tid som jag brukar vara. Jag skyller lite på LANet, det tog upp för mycket tankekraft. Under LANet kom vi på att vi inte ens betalat räkningarna, så det blev det första som hände när vi kom hem i söndags. Gällande pluggandet så har jag en del elektroniska texter och ett kompendium, så jag har ändå.

Jag skulle haft omtenta i grammatik i måndags, men då jag inte har hunnit plugga något så struntade jag i det. Hade det varit en annan tenta hade jag gått dit och checkat hur den såg ut, men grammatiktentan är inte en sådan. Det var tydligen många som skrev den i måndags, jag är inte ensam om att ha problem med den.

Hemtentan som vi hade förra veckan skickade jag in utan att läsa igenom den. Jag hade ingen ork. När VG-kriterierna ifrågasattes fick vi svaret "det skulle vi behöva en hel föreläsning till, men det är i alla fall inte så många som får VG". Detta gjorde att jag inte ens orkade engagera mig (där har jag hittat ett big no-no i mitt kommande yrke). Jag kände att om jag inte blir G så får jag veta vad som saknas och tar tag i det då - eftersom jag i alla fall inte kommer få VG.

Vad händer mer just nu?

NSSS (Nordisk StudentSångarStämma) som slår till i Linköping om en månad ger mig stor irritation. VAD som gör mig irriterad håller jag lite för mig själv eller pratar muntligt om med ett fåtal personer - det är inget som passar i min blogg. Det har en tendens att bli för mycket personangrepp. Men jag andas och räknar till fyra tusen och försöker tänka positivt. På söndag ska ekonomigruppen, som jag är med i, träffas och fixa och trixa med budgeten så att den ska stämma.

Det är snart dags för skifte. Jag är redan överkasst, men det har inte varit ett offeciellt skift än. Det är nästa helg och kommer bli kul :) Årets Halvkasst är kanon, de gör redan nu ett bra jobb och jag har kunnat släppa min oro.

Snart är det även dags för att nörda lite på spelkonvent i Göteborg och träffa
Jonis och andra vänner! Hurra!

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Hej o tack för kommentaren. Va´glad jag blir:)

Men vad fort det går... har du redan gått halva tiden! Lyckost dig... och din mamma som blir mormor!

Kram ha det bra o trevlig helg! ...Gunilla


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback