blablabla

Nu är min twitter borta men jag har öppnat upp mitt facebook-konto igen.

Pengar

JAAA!!! Det var annat än 45p som gällde för första året, så jag kommer få pengar!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Men nästa år måste jag klara 45p för att fortsätta få pengar.

Jag har klarat 43,5p. Surt om det hade varit 45p som jag trodde.

Kanna till Kaffebryggare

Nu kan vi inte bjuda på kaffe längre. Jodå, det kan vi, men inte med kaffekannan. För den ville inte stå i skåpet utan hoppade ner och gick i krasch.

Nu efterlyser jag en kaffekanna om någon har (till kaffebryggare)! Eller så får ni som hälsar på helt enkels ta med er en kaffebryggare. :p Eller få snabbkaffe....

Nu har Joacim dammsugit upp det sista glaset, så nu ska jag diska.

Kram på alla.
Ja, mormor, det har varit bra i Torstuna. Har inte haft tillräckligt tråkigt för att blogga dock ;)

Folk förlovar sig för snabbt!

En kille jag känner har nu, på tre år, avslutat ett andra förhållande innehållande förlovning. Första förhållandet varade längre än det andra dock. Men andra förlovningen var säkert på tok för tidig. Visst, jag har velat förlova mig länge, men det gick i alla fall ett år innan jag ville det på riktigt. Innan har det varit en dröm som väntar på prinsen för att kunna bli sann.
Men det finns par som kan förlova sig tidigt och hålla ihop (hoppas jag). Nu tänker jag på Jennifer och Fredric i Skövde. Efter ett år förlovade de sig (tror jag) och nu (2 år?) är de gifta och väntar barn. All lycka till dem, jag tror på er. <3

Jag tror på kärleken och jag har hittat min kärlek och önskar få uppfylla alla mina drömmar med honom.

Jag älskar dig Joacim, min prins

Bokhylla

Hur svårt kan det vara att hitta en vanlig j*vla bokhylla!? Det verkar bara finnas på IKEA :/ Har några möbelaffärer kvar som jag ska kolla i dock.
Inatt har jag sovit dåligt. Det har varit för varmt och jag har blivit förföljd av bra bokhyllor som blir bortskänkta (som jag inte lyckas få)

Har någon en bokhylla att ge mig/sälja billigt, så säg till!

Lyssnar på "Sofias musik"

...på youtube. Det är pojkbandet What's up (Med Ludvig Keijser). Min dator gillar inte att jag lyssnar på youtube. Den håller nog på och scannar eller nått.

Jag är orolig för min terminstart... Just nu kommer jag inte få några pengar. Jag har 43.5p och behöver 45 för att få studiemedlet. Men jag tror jag får lånet i alla fall.
Men jag har en omtenta i augusti. Klarar jag den så är det ju lugnt. Men det är ganska lugnt ändå för så fort jag fått ihop poängen så kommer jag få pengarna en vecka efter.

J har inte bestämt sig för om han ska plugga eller fortsätta leta jobb. Vi får se hur det blir. Senast den 30 juli ska han ha bestämt sig i alla fall.


Ha det!

090713

Jag är glad