Pass

Jag. Orkar. Inte. Vara. Stark. Och. Le. 

Trasiga ben och en jävla massa känslor

Hemma från jobbet. Mina ben pallar inte. Det började redan innan helgen och igår var jag så där vidrigt trött jag blir av en inflammation. Planen om att träna idag slängs åt helvete. Sociala medier hånar mig med alla hurtiga människor. När jag kommit över latheten ställer den jävla kroppen till det.

På jobbet skulle den pedagogiska gruppen idag börja rundvandringen bland City Förskolor. Jag hade sett fram mot det. Kika runt, få inspiration och ställa frågor. 

Igår åkte Joacim med Leia till Enköping. Hon ska ha höstlov med mor- och farföräldrarna. Jag hoppas att det kommer gå bra. Älskade plutt. 

Den sekundära infertiliteten börjar göra ont. Det har varit okey, nu blir det mer och mer jobbigt. Jag googlar och hittar citat som prickar rätt. 
Men vet ni vad. Det är faktiskt rätt jobbigt att hoppas på barn en längre tid. Att få mens 16 gånger är 16 besvikelser som blir större och större för varje månad. Jag borde inte känna så, jag har ju ett barn. Men jag känner så och känslor är som de är, känslor. Ändrade planer.

Planen var att åka till D efter jobbet. Käka gott och ha det trevligt. Nu blev det inställt då han är sjuk. Jag blev lite ledsen/besviken och har drömt massa inatt. Nu när jag vaknat känner jag mig bara egoistisk. 

Inget ont som inte har något gott med sig, jag får spendera en extra kväll med min familj samt Lina och Jackie!! Vilket jag faktiskt också haft lite ångest över, att jag skulle åka bort istället för att vara hemma med mysgänget!


Menshelvete

Verkar inte som att det blir något syskon. Uppgiven och ledsen är jag ikväll. Har inte tagit det så hårt alla tidigare månader, även om "alla andra" hunnit blivit gravida, fått barn och barnen är över ett halvår nu. Idag tog det hårt. Samtidigt skäms jag eftersom andra har det värre, som alltid. Vi har en underbar tjej här hemma, jag är otroligt tacksam för och underbart älskad av vårat lilla troll. <3

Att skaffa barn är inget man ska ta för givet. Det är ett mirakel. Att det blir en graviditet. Att graviditeten går fullt ut. Att barnet är friskt att leva ett liv.

Ta hand on er. 
Puss

FUCK cancer

Nu är det så här att jag har varit sjuk i över 6 veckor. I fredags kände jag mig otroligt bläääh och sen övergick det till att jag bara kände mig ynklig och egoistisk. Så jag la en ganska stor beställning hos ung cancer. Det botade lite av egokänslan. Idag kom paketet. 
Positiv vecka?

Otroligt jäkla positiv, både igår och idag! Hurra!

Massage igår

Igår var jag på djupgående massage och knutknäckning. Det gjorde otroligt ont, men efter var jag lättad. "Oj, hääär vare stelt" sa han. :p Han fick loss mycket låst och det verkade även få loss mycket mycket skit i lungorna! Nu är det den trevliga "få-upp-allt-fasen". Nu är jag sjukt öm, speciellt i vaderna. Ingen har lagt vikt i vaderna förut, men där sitter tydligen många punkter för kroppens rening. Jag var ordentligt låst där också... Med längtande rädsla ska jag dit igen på torsdag. 

I helgen är Joacim på kurs. Väldigt många upptagna helger är det..

Fredric är här och hälsar på, han och Leia var på legoutställning med Lifvergren's idag. :)

Skräpnatt

Klockan är 0244 och jag sover inte. Har väl sovit ungefär 2h och nu är det kört. Jag ska vara på jobbet om 3h, blir att ta ett bad innan det tror jag... 

Dumma hosta. 

24h senare

Efter ett dygn med migrän är jag trött och matt. Nu ska jag balja i mig vatten och äta mat. 

Puss

Helvete

Trött på skiten. Trött på att ha ont. Trött på att vara sjuk. Trött på att inte kunna lita på om jag kan jobba. 

Hela september har gått åt till luftrörskatarr pga virus, som fortfarande inte är borta. Det bubblar i luftrören och jag hostar tills jag nästan kräks. Jag har knappt sovit. Jag har fått åka in till vårdcentralen för hjälp med andningen. 

Jag har knappt varit på jobbet och jag är otroligt trött och svag. 

Idag slogs jag ner av ett migränanfall. Tog sumatriptan snabbt och la mig en sväng på förmiddagen utan att det hjälpte. Åkte hem från jobbet med rädslan av att tuppa av. Joacim hämtade mig. Sov 1330-1730. 

Fortfarande en jävlig huvudvärk. Blir inget jobb imorgon. Var tvungen att skriva av mig lite. Helvete. 

God natt. Hungrig.

Jag har ägglossning och har varit hungrig hela dagen. Dagens största i-landsproblem! Nu lägger jag mig mätt och hoppas på att jag kan somna innan jag måste äta igen! 

Skulle ha gjort bokslut idag, men ögonen pallar inte. Imorrn it is!

En helg i Stockholm

Är hos bästa svägerskan och latar mig inför inflyttningsfest. Kören har helgrep med skojigheter nu i helgen, men med min hals så behöver jag vila lite till från att ta mig an den där underbara julrepertoaren! Jag har hört att det är flera som jag redan kan i alla fall. :)

Inatt är vaknade jag inte i panikhosta, hurra för framgång!Igår träffade jag fina Jonis vid tåget! Åt på Max och drack ett glas. Trevligt att ses lite utanför konventsvärlden <3

Dietist

Sedan den 4 september har jag förändrats -3cm och -4kg, fastän jag haft en otroligt tuff månad. Det var verkligen i rätt tid att få lite sådana besked. Go me! Ser fram emot att bli frisk och komma tillbaka till cykel till jobbet och komma igång med träning. 

Hemma med astma

När jag är hemma med astma, sover alldeles för lite och hostar alldeles för mycket, då tycker min hjärna att det är som bäst att tänkta på allt och inget. Samtidigt. Förvirrande och ledsamt. Jag tänker alltid på tok för mycket, men det här är ju löjligt. 

Puss.