Torsdag 11-01-27

Idag har jag skrivit en omtenta som jag inte var anmäld till. Första gången jag missar att anmäla mig till en tenta. Tentan var nästan exakt som den exempeltenta vi fick inför förra tentan (som inte var lika som exempeltentan) och det var synd att jag inte lagt mer kraft på att få fram svar till den :p Men då vorde det väl ytinlärning. Jag lär mig mer på att göra omtenta och klara den när jag kan det ordentligt.

Så hur gick det? Jodå. Jag räknar med ännu en omtenta, men jag kan ha snubblat och klarat den. Vi får la se om ~3 veckor.

Natten var otrolig tråkig och på morgonen låg jag och väntade på att klockan skulle ringa. Jag tänkte gå upp och plugga men tänkte att det var bättre att i alla fall vila. Totalslockna när jag sedan kom hem. Det är inte bra, helt fel sovtid, men vad ska man göra?

Håller tummarna för att denna natten blir bättre.

Skrev fel år på tentan btw, tentatanten rättade mig. Inte van med att skriva 11 än.

Jag har sagt det förut

...och säger det igen:

Den där sömnen kan man inte lita på..

Sovdag

Jag har sovit bort hela dagen, det var välbehövt. Tyvärr så går det inte riktigt ihop med att jag har tenta på måndag, men det ordnar sig så småningom. Jag har räknat en massa pengar idag också, pengar som inte var mina. Jag hade hand om pengar från körens julkonserter, en hel del kan jag säga. Idag har jag och kassören räknat, sorterat i olika kuvert och skrivit anteckningar. Skönt att bli av med pengarna, det har varit lite läskigt att ha dem liggandes här.

Nu är klockan ny dag, nu är det dags att ta en macka och sova.

Imorrn är det möte med Halvkasst. Ska se till att komma upp i tid så jag kan förbereda det sista och hitta mitt Halvkasst-block och lite sånt. Jag har lite separationsångest.

Nästipp

Jag tänker på en speciell nästipp som jag längtar efter!

237 dagar kvar

Hoppas

Längtar                          

Älskar

<3                          nyårslöften

Alla skriver om nyårslöften, även jag. Jag har i alla fall tänkt på att jag inte ska kalla det för löften. Jag avskyr löften som inte hålls. Därför är det mycket bättre att kalla det för mål. Visst, det låter mer kraftfullt med löften... Men det är i alla fall mest för en själv, så det handlar bara om självdiciplin när det gäller löften. Mål kan man ha tillsammans med andra.

Jag ska fundera lite på mina nyårsmål, så återkommer jag senare. Ett mål är i alla fall att få ordning på och hålla ordning i lägenheten. Jag tror jag kommer lyckas för det är en djup strävan jag känner för detta.

Kärlek

Äntligen!!

Det är dags för nytt Hipp Hipp!! :D NUU!!

Annars så är det stökigare än vanligt hemma, för jag håller på att röja och städa ^^
Imorgon ska jag köpa nya plastbackar så att jag kan slänga ner saker i källaren, vill inte använda de jag har nu. De är sönderätna av råttor och har inga bra lock.

Nu: Hipp Hipp! Happyface!