Twitter

Nu är jag också sådär onödig och har twitter. Snart har jag väl facebook igen också..... Nej, det kanske jag kan hålla mig ifrån. Om det iinte blir massa i skolan som går genom facebook.

Twitter.com/Nintendogeek

M.Jackson

Är död.

Synd om honom, men om han är en sådan legend och att jag ska känna mig ledsen vet jag inte. Visst är musiken bra, men det var ,ycket med honom som var fel.
Jag gillade honom inte och som en person skrev på bilddagboken; "har man inte respekterat honom när han levde ska man inte göra det bara för att han är död heller."
Alla ska vi dö men om han dog för tidigt vet jag inte.... Känns som att hans tid var över ändå. På sitt sätt. All heder åt hans nära och kära dock.

14.03
Är det bara jag som känner så här? Alla är ledsna att "kungen av pop" är död. Jag är glad över att solen lyser och att jag lever istället.

Torsdagen den 25 juni

Är i Torstuna och leker. Har varit hos Matilda i Karlskrona och lekt mån-ons. Det var kul. Kul att träffa dig igen <3 det blir ju inte så ofta tyvärr...
Joacim jobbar i skogen 7-16 på vardagarna och tjänar lite (ganksa mycket) pengar. :)
Jag trodde jag skulle få oengar från LiU idag, men jag har inte fått nå på kontot i alla fall, kanske har ett kuvert ligger hemma på dörrmattan.... Annars får jag maila.
Idag har jag suttit i solen ett tag, med en bok, men gick in när jag såg att jag börja bli röd. Dumt att bränna sig tänkte jag. Bättre att ta lite i taget. Tänkte upprepa detta imorrn.
I helgen är det årsmöte och styrelseLAN. Vi ska grilla och prata skit och spela.

Just nu väntar jag på att Fredric ska spela klart så vi kan gå ner och spela Dominion.

Jag orkar inte skriva mer. Eller jo.... Jag har fått lite ratio på lottoskrap! HIhi. Jag är spigoberoende.

Lalalalalalalalallala

Jag är trött, tjurig och lättstött.

Imorrn (idag) ska jag träffa Matilda!! :D:D

Hittat en ny yt-favorit!

http://www.youtube.com/watch?v=lj-x9ygQEGA

Lalala

Min stationära ville inte starta alls igår.... Vi gick till stan då och där fick jag ett sms om att min bärbara var klar! YEY! Så nu är det lite bättre. Men jag är nervös över hur den andra tentan gick. Igår skulle jag ha fått svar, men det har jag inte fått..... Hoppas det kommer idag eller imorrn. Annars har de väl tappat bort min tenta :/.

Jag är fortfarande arg på Henrik. Vi borde få en omtenta i augusti. Så det så.

Idag kommer Andreas och Emma hit, så det blir fullt hus. Andreas kommer hit för fjärde gången, det borde vara en tabkeställare för en del. Men de läser inte min blogg.

Helvetesjävlaäckelkurs!

Jag bryr mig inte om rymden. Vill jag veta något om rymden så kan jag ta reda på det själv eller så hade jag valt att gå natin..... Nu får jag vänta på omtenta nr 2 och plugga som ett as i sommar. bläbläblä. På tentan hade de även skrivit en fråga som INTE går att svara på utifrån litteraturen, får man göra så?! BLÄ FÖR KURSANSVARIG FÖR JAG TYCKER DU ÄR DÅLIG!

Så det så.

fyraårochsexmånader

<3<3<3<3<

Idag har vi varit hos Joacim mormor och morfar. Joacim hjälpte dem med datorn. Vi spelade kort och åt mat. Sedan åkte vi på Eriks skolavslutning. Åkte till McD med min familj och fikade.
Åkte till Spånga igen och spelade spel.

Emma berättade att hon ska till Karlskrona och frågade oss om tips över när hon skulle åka (skulle hon ta flyget. antagligen skulle hon ha 6 timmar dötid eller mista 3 timmar med sin vän.) Eftersom jag hade tänkt åka dit i sommar - men inte har råd - så blev ju detta jättebra! Så vi bestämde att vi ska åka bil och Emma avbokade sina flygbiljetter.
Vart jag vill komma med detta är att det ska bli jättekul att få åka och hälsa på min Matilda!! :D:D Det blir bara 2 dagar, men det är bättre än inga alls!

Imorrn slutar Sofia 5an (börjar på kunskapsskolan till hösten) men jag ska inte gå på den avslutningen.... Vi ska på Fredrics avslutning, han slutar 9an. Till hösten ska han antagligen börja på teknik på Westerlundska.

Jag har ingen lust att skriva och jag gissar på att det märks på mitt sätt att skriva.

BYEBYEBYEBYE JAG ÄR KÄR!

söndag 7 juni

Nu var man 20 då. Eftersom det var en röd lördag igår så fick jag inte gå på systemet heller. Då var det inge kul längre. Men jag klarar mig ändå. :p

Tenta-p

Nu är tenta-p över igen. Hade tenta igår 14-18 och omtenta idag 8-12. Båda kändes ganska bra... hoppas de inte bara känns bra utan att de är det också. omtentan var mycket svårare än var orginaltentan var. Här var svaren på förra tentan redan besvarat i frågan och man var tvungen att tänka mycket längre. Sen v ar det en fråga som inte går att hitta i litteratur utan man måste vara insatt i världspoliriken. Det kan han inte kräva av oss. as. Vädelös kurs som inte har något med kompetensen som lärare att göra. Kursen handlar om rymden. blä. Men nu är det sommar i alla fall. Även om det skulle bli snö imorrn. knasigt. stackars studenter. Enligt Emilia så ser det bättre ut nu på SMHI. Hoppas på det.

Jag har varit utan dator ett tag, men jag hopppas det funkar nu. Snart borde jag få tillbaka min bärbara också.

Vi hade kalas den 30e. det var kul och smörgåstårtan var god. hela helgen :p