Läget just nu

 • Jag har inga rester alls nu. De två kursen vi har haft är G :D
 • Joacim har inte fått nå svar om jobb, men han söker det mesta. Massa på Kolmården som de sökte nu.
 • Måste tänka mer på ekonomi nu. Det är inget jag för tillfället saknar och jag måste komma ihåg det när jag är i affären och ser något som jag vill ha. "Nej, det där saknade jag inte när jag var hemma". Ska även betala resan till Spanien till Maritza....
 • Åker till Enköping på onsdag kväll. Tänkte hälsa på farmor och familjen. Jag tycker om er.
 • Jag försöker att inte äta onyttigt, men det är svårt.... Men jag äter mycket morötter :)

9na102

Kursen Kultur och Kommunikation är helt klar! Klarade alla delar och behöver inte göra om något. Faan va nice.

Tenta nr 2

Klarad! :D

 

Av allt, så visar det sig att det jag är bra på är universitets-livet :)


Lördag

Idag kommer Joacim.

Idag har Johan inflyttningsfest.

Nu ska jag duscha.


21/1 17.34

Jag har inte sovit!

I pausen på föreläsningen frågade Plonke ifall jag ville följa med henne och Emma på stan och äta. Visst. Föreläsningen slutade 12 och jag kom nyss hem.

 

När jag skulle cykla till föreläsningen upptäckte jag att mitt framdäck var platt.... Så jag tog cykeln och gick med den till föreläsningen för att sedan pumpa den och cykla hem. Lät den stå medan vi var på stan. När jag pumpat den och skulle cykla hem sen så var det fortfarande platt. Punka. Blä. Hoppas det "bara" är punka i alla fall.

Nu hoppas jag att Johan kan komma och hjälpa mig att fixa det.

 

 

Jag har ont i fötterna


tis 21/1 9.28

Jag har ingen lust att gå på föreläsning, men det ska jag göra ändå. Den börjar 10 (läs 10.15) och håller på till 12 (11.45).

Jag hade heldre sovit en timme till nu än att jag ska behöva kämpa för att inte somna sen och misslyckas, vilket gör att jag somnar senare eftersom jag kämpat för att inte somna. Sen blir det svårt att sova på kvällen istället....

Eller så äter jag och sover <H när jag kommer hem, så att jag kan sova ikväll.

Vi får väl se hur det blir.

 

Idag har vi fått pengar. 9800 eller något sånt. Så sen ska jag betala räkningar och föra över pengar till Maritza som ska beställa flygbiljetter till Spanien. 2526:- Men vi får tillbaka hälften av pengarna av skolan.

Jag åker den 22/2 och kommer hem den 28/2. Hoppas det blir kul.

 

 

Mestadels sitter jag nu och stirrar.... Jag är ingen morgonmänniska.

Nu ska jag göra något åt håret och skära lite apelsin att ha på föreläsningen.


Lite annorlunda är inge fel att va

Nu har jag ätit. Spagetti och köttfärssås med massa svamp och rödlök. Fick två matlådor också. Det svåra blir att spara en av dem. tills fredag. Om jag inte lagar annan mat att ha i matlåda på fredag och äter dessa hemma. Får se om jag är sugen på annat, annars lär jag äta upp dem :p Eller så gör jag ny. Har en massa köttfärs.

 

 

Jag gillar inte att vara ensam. Speciellt inte att gå ensam i mörkret.


BLÄ!

Jag gjorde inte alls som jag sa.

Jag städade (rensade) min gmail och liu-mail. Nu har jag nyss sovit en timme. Jag är förvirrad, ledsen och jag fryser. Det har inte ens gått en dag av 'ensamhet' och jag är redan trött på det.

 

Jag fryser utan dig, mitt hjärta...


sova sova säng säng säng

Inatt kommer jag vara ensam, men det kommer nog gå ganska bra ändå eftersom jag sov så lite natten till idag. Men resten av dagarna tills Joacim kommer hit igen blir nog värre.... Usch och fy för att sova ensam.

Jag har alltid velat ligga längst in mot väggen när jag sover, men de senaste dagarna har jag inte klarat av det. Fått panik på nätterna, så nu har jag testat sova ytterst. Förutom att jag hade problem med att sova på annat sätt, så gick det bra.

 

Idag började den nya kursen 9na105 - "Människan och Universum"

Den blir nog bra, lite tråkigt att det bara är tre examinerande saker (Tenta, Uppsats + Opponering och VerksamhetsFörelagdUtbildning) men ändå skönt.

Vi hade föreläsning med en han som ska hålla i 8st föreläsningar och han var jättebra! (yippie) De föreläsningarna kommer att vara viktiga då han kommer att skapa tentafrågor utefter sina föreläsningar. Det hade varit ruskigt jobbigt om det hade varit någon av de mindre bra (läs dåliga) föreläsarna som vi haft i de två senaste kurserna.

 

Fick mail om att våran uppsats från första kursen nu är G, så nu är den kursen helt klar. Nu väntar jag spänt på mail om den senaste kursens betyg. Jag är D (Deltagit) på verkstäderna, litteratursem och VFU och väntar på Tenta och 3st Uppsatser.

 

Där var lite tråkigt skolsnack.... Men jag har inte så mycket annat att skriva.

Nu är jag som sagt ensam igen... Joacim kommer väl tillbaka på lördag tror jag. Det är tomt och ensamt utan dig! Speciellt nu när jag inte umgås med Martin lika mycket. Det är väl naturligt när det kommer in partners i bilden, i alla fall har det alltid varit så gällande andra vänner... Hoppas det blir bättre om ett tag.

 

Nej, nu ska jag spela lite wii-fit och sen kanske börja på "den mest tråkiga boken i kursen" (som intro-snubben sa). Om den är tråkig så är det bäst att jag börjar i tid så jag kan plåga mig igenom den utan att behöva stressa.

 

Jag är trött.

"Får jag sova lite? NEJ!"


Visst är den söt, men inte ny!

Joacim har åkt till Martin för att hämta en säng som Martin vill bli av med. Den ska vi ha i vardagsrummet, där min gamla just nu står. Min gamla ska vi ställa ner i källaren.

 

 

Vi håller på och titta på Star Wars om kvällarna och ikväll är det dax för nr.3. :D

Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering.

 

 

Jag ska ner och köpa mjölk sen så att jag kan baka mazariner och kladdkaka! 

NOMNOM!!!

Jag borde inte, men när Joacim är här äter han i alla fall upp det mesta!


Lördagen

...bestod av huvudvärk och en underbar J!

 

Får se om jag sover bättre inatt.... Om 10H ska vi tvätta.


Jag har varit duktig nu

Japp. Som vanligt gör jag allt i sista minuten, men nu är jag klar i alla fall. Två uppgifter som innehåller en massa små uppgifter.

1: "Estetiska läroprocesser" ca 5000 tecken (max 6000) - 7 uppgifter

2: "Mötas och kommunicera på nätet" strax över 3000 tecken (max 3000) - 3 uppgifter

 

Lärarna har sagt att det inte gör något om man går över gränsen med liten marginal. Kanske beror på vilken lärare som rättar. Det värsta som händer är att jag får kompletera. Detta var lätta uppgifter tycker jag, så det är lugnt.

Började med första uppgiften strax efter 17. Blev klar med den, åt mat, tittade lite på Joacim när han spelade Mario Galaxy och sen startade jag med den andra. Blev klar för ca en halvtimme sedan.

Deadline är imorrn, fredag, klockan 12.00. Jag jobbar bäst strax innan det ska vara inne, tror jag. Kanske ska testa och göra nästa kurs i tid istället. haha. Men nu har det ju varit jul mitt i kursen och så fick jag inge mer än miniuppsatsen "hur jag lärde mig läsa och skriva" (vilken var ganska svår...)

 

Nu ska jag skära upp lite apelsiner och kolla på de två nyaste avsnitten av Scrubs. Vi sa att vi ska se ett, men det brukar vara svårt att bara se ett om man har två.

 

Joacim säger att jag alltid är hans och jag är lycklig


Konstig

Varför är jag hungrig hela tiden? Brukar ju vara tvärt om. Aja... Kanske ändras om några veckor igen. Mina matvanor brukar ändras efter operation, men jag har ju inte opererats på länge. Kanske är det som är felet :p

Nä... Antagligen inte...

 

Nu är det dags att sova. Ska ha uppsatsseminarium imorrn. kl 10, så det är inte så jättetidigt i alla fall :)

 

Titta gärna på intervjuen med Zandra på hennes blogg!

Lyckades inte med att göra en länk, så jag skriver istället

permozandra.blogg.se

 

GOD NATT!!!


Idioter

Jag förstår mig inte på dem. De som ser ner på allt och alla, de som lämnar elaka kommentarer och de som hackar folks mail och olika konton.

USCH!


Det var antagligen honey-håll-i-daj-dipp

ICA-butik, norra Stockholm

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade…
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.


7 jan 9.56 Tenta

Jag gick först. Ovanligt? Haha. Jag var alltid en av de första som gick i gym. Men detta kändes bättre än de prov jag skrev i gym ;)

Förutom att jag är dum och inte läser ordentligt när jag är nervös. Frågorna läste jag, och jag svarade bra på dem tycker jag... MEN jag skrev inte som man skulle.... "En fråga på varje papper och inte på baksidan" Jag lämnade in två sidor varav ett av dem hade hela baksidan skriven.

 

Plonke säger att det var flera som gjorde så när de skrev denna tenta, och ingen fick U för just det. Hoppas inte jag blir det heller. Okey om jag blir U för mina svar, men inte för att jag skrivit det på fel sätt. Aja. får se om senast 10 arbetsdagar (tror jag det är).

 

JOACIM ÄR SÖT!!! <3


Onsdag 7 januari 7.00

Klockan är alldeles för lite och jag ska ha tenta om en timme. Joacim är underbar och har gått upp med mig och tänker följa med mig. Jag älskar dig!

2009

Jaha. Då var det ett nytt år igen. Ett till år att tillbringa med underbara Joacim!

 

Vad ska man satsa och hoppas på detta år?

 • Gå ner i vikt
 • Att utbildningen går fint
 • Timm-jobb?
 • Att Joacim får jobb
 • Att få drömmar uppfyllda
 • Att vi och andra ska slippa sjukdomar och hemskheter
 • Få ordning på lägenheten
 • Resa?