:( :( :( :( :( :(

Nä, Jocim kommer inte hit idag och jag är ledsen. Imorrn har jag heldag och kom på att jag har lovat att vara med på kvällen och säga hej till nya elever. Tur att jag kom på det!

Individuell uppgift

Uppsatsen ska vara ca 3 sidor. Deadline idag, måndag, 17.00
Trodde inte jag skulle klarar av att skriva den eftersom jag varit dum och inte skrivit den förens idag (Har prioriterat gruppen och sen så var jag ju på lincon nu i helgen). Men jag är klar nu och den är inskickad en hel timme innan deadline! Är ganska nöjd. Det är inte hela världen att få en kompletering på ett snkilt arbete. Jobbigare att få kompletering på grupparbete. Vi har ett arbete från förra kursen som vi onte har kompleterat klart... Finns ingen tid för det i den här kursen och i sommar kommer inte Bella ha tid för att hon har jobb. Jag får väl kolla med Bella om jag ska pilla på den uppsatsen själv om så är möjligt. Det var inte så mycket som skulle kompleteras har jag för mig.

Nu ska jag äta. Börjar bli hungrig. Har inte ätit nått idag eftersom jag gick upp 12, rensade post och satte mig med uppsatsen. Men jag har inte varit hungrig förens nu så det är lugnr. Annars hade jag ätit såklart.

Idag kommer Johan hem och hämtar kissekatterna. Och så fyller han år också. Tror han skricer tenta nu, om han har kommit hem vill säga...

Nu ska jag laga mat. Ikväll kommer söt! WIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEE Äntligen!

Lincon

..är underart.

Imorrn måste ag hem till katterna en sväng och så vet jag inte hur jag ska göra med fadderkickoffen.... Skulle kunna gå dit en sväng och vara social och sen åka till linköping (eller hem och sova) när de andra går till trappan. Får se hur min fot känner imorrn, om jag orkar gå till DK...... Ja ska inte grilla i alla fall, för det har jag inte råd med. Men jag funderar på om jag ska köpa saker och göra en sallad för då kan jag äta det på DK, om jag går dit, och även ta med mig till lincon i kylväska. Jag hade inte tänkt att vara på lincon på fredagen, men Johan ville att jag ska vara med och spela hans spel.

Just nu sitter jag i spelrummet med stefan som spelar rock band med några andra. vi turas om lite allihopp vi som är här i rummet.

Jag har träffat två personer som är av det virket att de gärna vill visa att de kan mycket mer än vad de i verkligheten kan och undervärderar alla andra.

Jag vet att jag spelar på expert på rock band, ändå ville de (inte de två som jag pratade om innan) att ag skulle välja medium (jaha?). Men de blev tysta när jag fick 96% eller vad jag fick på expert. ;) Nej... De kan ju inte veta vad jag kan, men de borde tänka att tro det bättre (än det sämre) om någon. Men sådan är väl människan.....

just nu mår jag lite sådär men det tar jag inte upp för ja vill inte tänka på det. Ja vill vara glad. Men ändå vill jag skriva av mig för att kanske slippa tänka på det.

Ringde farmor igår. Tyvärr så orkar hon inte komma med till Norrköping och fira mig och joacim. Men jag ska ta och åka förbi henne någon dag då vi är i enköping.

Usch.... nu fyller jag år igen och det är sommar...... Undrar om han hör av sig i år? Om han inte hör av sig så kan jag börja slappna av mer tror jag. Kanske få ännu bättre sömn. Jag tycker det är jobbigt att gå på stan, även om det är fel stad.... Visst får an höra av sig, jag är inte omöjlig. Men då ska det inte vara en varm sommardag då han har pengar och det ska inte vara vid fel tid och samtalet ska ha en menin, inte bara en massa skitsnack och svammel.


Nu blev det dålig stämning ändå i detta inläg och det blev väldigt känloladdat.. Men jag är sådan och jag verkar inte komma ifrån det.

Om det saknas en massa bokstäver så är jag medveten om det för ja sitter vid stefans dator och tangentbordet är inte alls lika som nått av mina. Vissa knappar registreras sämre än andra och jag orkar inte fixa alla småfel. Live with it.

Precious (inte Joacim, jag känner en kille som heter Precious som dansar bugg. och lindy - tror jag) snackade något om att det inte var någon rock i sm, men han måste ha fel.

Jag saknar min söt! (Nu menar jag Joacim)

Jag är tom i huvudet och tung i hjärtat. Sista pendeln hem går om en timme och jag är sugen på att ta den och sova i min säng....

DUMMA PRICKAR!!!

De kliar och det är synd om mig.

Men imorrn ska jag diska och sånt och sedan åka till linköping på smygstart för lincon och så ska jag sova hos Stefan.
På torsdag kväll åker jag hit igen och på fredag är det fadderkickoff med grillning på DK! Härligt.
Sen åker jag åter tillbaka till lincon på lördag och sover hos Stefan igen.
Sen är det tillbaka till verkligheten igen och dags att ta tag i skolarbete om jag inte redan har hunnit börja med det imorrn.

Helvetesdag

Sov illa. vakna massa gånger.
Var duktig och var på plats i skolan kvart i nio för att bli påmind om att vi flyttat tiden till tio.

Att jobba uppsats gick bra.

Gick till the phone house. Fortfarande ingen skiva med de beställde ännu en ny nu när jag var där. Ska lämna iväg min bärbara ett tag så att de kan kolla vad det kommer att kosta att laga nätverksuttaget (gratis hoppas jag).

När jag kom hem så kolla jag om jag hade A eller B tvätt imorron med upptäckte att jag hade tvätt idag! En halvtimme förlorad av tvättiden men det var bara att sätta igång (tur att jag kollade).

Skavsår på vänsterfoten.

Börjar laga mat, currykyckling. ser bra ut.

Tvättstuga - en av de tre tvättmaskinerna är FULL med vatten och den har även läckt. Tänkte torka upp det vatten som var på golvet, men pinnen på golvmoppen ofanns (stulen?) så jag struntade i det.

Upp. Laga mat. Äta mat. Konstatera att det inte var lika gott som det brukar.
Anmäler mig till yatzy.

Tvättstugan.
Upp. Slår i min högra stortå i hissdörren. AJ!!!!!!
Skyndar mig upp så fort hissen går.
Startar yatzy. 1,5-2 min kvar innan det börjar.

Får ingen bonus och ingen yatsy.

Nu ska jag väl ner till tvättstugan igen och sen ska jag paketera mat och lägga in i frysen.
Och så ska jag spela spingo och fia med knuff.

Jippie

eller inte.

Jag har fortfarande lite ont i fotleden, igår fick jag ont i min opererade tå och nacken är stel efter en natt som jag antagligen sov konstigt...
Idag staffade min cykel mig genom att få punka när jag cyklade med Madde och köpte billiga kanelbullar på shell (4 för 10:-) Jag fick inte ta med cykeln på bussen och ville inte gå för min fotled. Så jag lämnade cykeln och hoppas på att den står kvar ikväll när Joacim kommer och vi kan hämta den.

Jag skulle ta upp och fortsätta städningen idag men jag är helt slut. Känner mig dålig som inte städar, för jag vill ju att det ska bli fint. Rent i alla fall. Får se om jag gör det senare.

Hjälp

Jag önskar att jag hade sällskap som inte har svans (Spigo funkar, men är inte det ultimata). Jag behöver prata och skratta, fast inte för mycket för jag har ont i nacken. Fruktansvärt ont. Jag har heat och en värmekudde som börjat tappa sin värme. Jag vågar knappt röra mig då allt känns som knivar. Långt Långt in. Jag måste ha sovit på nått konstigt sätt.

Missade ett gruppmöte idag för att jag inte klarade av att gå dit. Det känns som att jag sviker gruppen, men jag sviker bara mig själv. Egentligen. Men jag samlar kraft idag så jag kan göra mycket bättre imorrn.
Mormor och morfar, ni får gärna komma hit och dammsuga. Hihi. Nejdå, jag tror inte att det är något som behövs ha hjälp med... Jag hör av mig ifall jag kommer på något.

4år 5mån

11/12 2004 <3

Jag har nyss ätit färdigmat som jag hade i frysen, för jag orkar inte laga mat. Klockan 13 ska jag till skolan och ha rörelseverkstad i två timmar. Får se hur mycket min fot tillåter...

Jag har Johans två kissekatter här som är på ställen där ingen har varit förut och drar fram en massa damm, som att det inte redan räckte med det damm jag redan hade... Ska städa när jag kommer hem igen.
Kissarna kom hit igår och nu har de vant sig att vara här och är klängiga, speciellt när man ska äta... Men de är myciga. Nu ligger de i min fåtölj och myser.

I helgen var det Dataparty som gick bra. Skällde lagom mycket på pojkarna, som vanligt, och så grillade vi hamburgare som vi sålde billigt men med vinst.

Nej, nu ska jag låta maten lägga sig lite och sedan cykla iväg till rörelsen. Ska lämna in papprerna från Spanien nu också så jag får tillbaka pengar någon gång. Jag räknar pengar, för jag vill inte gå på sommarkurs.... Inte denna sommaren i alla fall...

Hur faan kan man sälja korv för 10-15 spänn när de är värda typ 2!?

Blä

Jag är inte menad att ha datorer. Allt bara går åt helvete hela tiden.

Jag...

...är dålig på att vara ensam

:(

Konstiga jag

Dagen började bra.....
Kom upp vid 10, vaktmästarn kom hit och satte upp nå vita saker som passar till alla olika gardinstängs-set.
Monterade gardinstång och satte upp gardiner i vardagsrummet.
Spelade lite Spingo.

Men sen....
Kollade lite på TV. SOMADE (!!!).

Sov i ca 4 timmar. Jag fattar inte att jag lyckas? Aldrig att jag har somat och sovit fyra timmar så där förut. Jag sov bra inatt också. (Har kommit underfund med att jag har sovit bättre på senaste tiden)
Jag har ett berg med disk (som innehåller allt möjligt från matlagning, matätning, kakbakning och kakätning) som måste tas omhand och så skulle jag plugga idag. Jag ska ställa mig med disken ett tag och sedan börja plugga. Jag får ta med pluggandet i helgen, så det kommer gå bra... Däremot får vi se om jag lämnar plastburkar (disk), som inte är skitiga direkt, till efter helgen.
Imorrn åker jag till Enköping och på söndag kommer jag hem typ 22.30. På söndag har jag fått kissekatter här så jag hade tänkt att städa innan dess också. Så jag får dra ett varv med snabeldraken innan jag pluggar också (plugga kan jag göra även när klockan blir mer, det kan jag inte med diskandet och dammsugandet).

Jag hade behövt de där fyra timmarna... Så fel det blidde.

Yatzy

vann 1/8 (255p)
vann kvart (301p)
Väntar just nu på semi.Nä, jag kom 4a i semi. Men jag fick yatzy i 6or. 1 på första och 4 på andra kastet.

USB

Det hände nått litet kul idag. Eller igår.
Igårkväll lät det som att någon stoppade ner något i bervinkastet, en nyckel eller liknande... Joacim gick och tilltade, men såg inget. Idag när reklmen kom så hittade jag Joacims USB-minne innanför dörren. USBn har varit borta ett tag. Antagligen har någon hittat det och fått adressen från det CV som Joacim har på minnet och kanske fastnade det i inkastet igår och blev nerputtat av posten idag.

Kul i alla fall.

USBminnet är halft trasigt i utseendeväg och inte speciellt stort i minne (tror jag) så det kanske inte var något att ha kvar för den person som hittade det.

Tack i alla fall till den okända personen som inte ringde på eller lämna en lapp.

En annan kul sak hände nyss. En granne kom ner medans vi höll på packa in saker i hissen och ville ha hjälp med sin mobil. Hon hade fått två samtal sa hon och visste inte vem det var ifrån. Samtalslista, missade samtal, två stycken på översta nummret. Sen var det löst. :) Kul att kunna hjälpa till. Jag tror det var samma dam som jag hjälpte med tvättstugan när jag flyttade in.

Nu har Joacim åkt, det regnar och det behövs diskas och städas och fixas.... Och pluggas. Usch. På fredag tar jag tåget till Enköping för det är dags för LAN igen. Jag kan plugga där om så är, för det är skrivuppgifter. Men det får bli reservplan ifall jag inte hunnit klart.

Ikväll ska jag spela yatzy och fia med knuff på spigo hade jag tänkt.

Foten

Den blir bättre och imorrn hoppas jag att den är ännu bättre!

Ont

Jag har ont i fotleden... :( Det blir bättre, men det går alldeles för långsamt... Vet inte varför jag har ont heller, men stel är det... Jag stretchar den och använder aloe vera.

Nu är VFUn slut och barnen ville att jag skulle börja jobba där. Jag fick massa kramar och pussar och imorrn (på månadskalaset) får de glass som jag lämnade där.

Lördag

Joacim och Andreas har åkt till Enköping nu... Nu ska jag plugga och slänga ihop kärleksmums/mockarutor. Eller så gör jag det imorrn innan Bella kommer hit och ska plugga. Är nog bäst att jag gör så. Då kan Joacim äta kanterna också.

Det var väldigt gott på Smultronstället. Är inte sista gången vi åker dit. Fredric kanske ska komma hit i sommar och då måste vi åka dit :)